ΤΟΠΙΚΑ

Στο μυαλό τους μόνο η νίκη

στο-μυαλό-τους-μόνο-η-νίκη-851206

Τη νίκη και μόνο αυτή έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες της Νίκης Βόλου για την 29η αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΣ Πρέβεζας. Η αναμέτρηση για τη Γ’ Εθνική θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και θα διεξαχθεί στο Παντελής Μαγουλάς

Η αποστολή
Οι παίκτες του Βέλικο Ντόβενταν να έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου τους, θέλοντας έτσι να εξαργυρώσουν το πρόσφατο διπλό στη Θέρμη επί του Θερμαϊκού. Χθες οι παίκτες της Νίκης ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία πρωινή προπόνηση και ακολούθως ανακοινώθηκε από το Σέρβο τεχνικό η αποστολή, η οποία δεν περιλαμβάνει τον Αργεντίνο Μπονβίν, που είναι τραυματίας, όπως και οι Αλκι Κρούτι και Χρήστος Στάμος. Εκτός έμεινε επίσης και ο Γιώργος Γουνελάς, που αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική με δεύτερη κίτρινη στο 55’. Έτσι την αποστολή απαρτίζουν οι Καντιμοίρης, Νάνι, Χουστουλάκης, Καρυώτης, Σωτρίνης, Μακράκης, Πανακούλιας, Κωνσταντινίδης, Μάγγος, Λιάρος, Κανελλόπουλος, Βούλγαρης, Μπένγκουα, Αστράουσκας, Γεωργιάδης, Μωυσίδης, Ν.Στάμος, Τσερέπι, Ριβελίνο, Σβανιάς και Χατζηλιάδης. Το σημερινό ματς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού η Πρέβεζα θα κυνηγήσει τους βαθμούς, αλλά από την άλλη η Νίκη θα πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Η 11άδα
Αλλαγές θα έχει η ενδεκάδα της Νίκης Βόλου σε σχέση με το περασμένο παιχνίδι στην Θέρμη. Ο Βέλικο Ντόβενταν προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2, το οποίο θα περιλαμβάνει τον Καντιμοίρη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Χουστουλάκη, Μακράκη, Σωτρίνη, και Καρυώτη, με τον Σωτρίνη να επιστρέφει μετά από την απουσία λόγω τραυματισμού αλλά παράλληλα και τιμωρίας του. Στη μεσαία γραμμή ο Πανακούλιας θα είναι ο αμυντικός χαφ μαζί με τον Λιάρο και στα δεξιά θα κινείται ο Βούλγαρης. Στα αριστερά θα βρίσκεται ο Ουρουγουανός Μπένγκουα και στην επίθεση θα κινούνται οι Αστράουσκας και Κανελλόπουλος.

Ο αντίπαλος
Για τους βαθμούς της νίκης καίγεται σήμερα ο ΠΑΣ Πρέβεζας, που θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να παραμείνει στην Κατηγορία. Η ομάδα της Πρέβεζας αντιμετώπισε την περασμένη αγωνιστική τον Παναιτωλικό, του οποίου και επιβλήθηκε με 2-1. Απόντες θα είναι οι Ρούσης, Μάρκος και Μαρκορά. Σε περίπτωση νίκης τους οι παίκτες της Πρέβεζας θα μοιραστούν το ποσό των 18 χιλιάδων ευρώ.

Ο Θάνος στο Παντελής Μαγουλάς
Ο Θ. Θάνος από τον Σ.Δ.Π. Ηπείρου είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της Νίκης με την Πρέβεζα στο Παντελής Μαγουλάς. Οι Π. Δημόπουλος και Ι. Σίπκας είναι οι βοηθοί του και προέρχονται από το Σύνδεσμο Πέλλας, ενώ τέταρτος θα είναι ο Α. Καραλιόλιος από τα Γρεβενά.

Κάλεσμα του Blue Club
Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το Blue Club καλεί τα μέλη του και όλους τους Νικιώτες την Κυριακή στο γήπεδο για τον αγώνα με την Πρέβεζα. Για άλλη μια φορά πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρών και να στείλουμε το μήνυμα ότι η νέα χρονιά θα μας ανήκει. Όλοι δίπλα στη Νικάρα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου