ΤΟΠΙΚΑ

Λύση για το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής

λύση-για-το-κέντρο-υγείας-αργαλαστής-736542

Ασθενείς και προσωπικό αναμένεται να «ζεσταθούν» από την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και θα γίνει η εγκατάσταση των κυκλοφορητών

Μετά από δύο μήνες χωρίς θέρμανση, λόγω βλάβης στους κυκλοφορητές των καυστήρων, βρέθηκε τελικά προχθές λύση για το «παγωμένο» Κέντρο Υγείας Αργαλαστής από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να γίνει από τεχνικούς η εγκατάσταση των κυκλοφορητών στο Κ.Υ. Αργαλαστής και να ζεσταθούν ξανά το κτίριο, οι ασθενείς και το προσωπικό.

«Η διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου μας έλυσε τελικά το θέμα της θέρμανσης του Κ.Υ. Αργαλαστής καθώς έδωσε τα 320 ευρώ που χρειάζονταν για την αγορά των δύο κυκλοφορητών» δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας Μαγνησίας Νέλλη Χονδρογιάννη προσθέτοντας πως «η εγκατάστασή τους αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και έτσι θα ζεσταθεί επιτέλους το παγωμένο κτίριο».

Αξίζει να αναφερθεί ότι το προηγούμενο διάστημα είχε κατατεθεί στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας αίτηση για αντικατάσταση των δύο κυκλοφορητών ωστόσο στον προϋπολογισμό του 2015 δεν υπάρχει σε κάποιον κωδικό η σχετική εντολή.

Εξάμηνη παράταση

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε η κ. Χονδρογιάννη δόθηκε από τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας (5η ΥΠΕ) εξάμηνη παράταση, με την οποία τα Κέντρα Υγείας Μαγνησίας για προμήθειες, φάρμακα αλλά και για διάφορες υπηρεσιακές ανάγκες θα απευθύνονται στο Νοσοκομείο Βόλου. Ειδικότερα η παράταση δόθηκε μέχρι τις 30 Ιουνίου.

«Η παράταση που δόθηκε είναι θετική εξέλιξη για εμάς και την περιμέναμε. Η παράταση δόθηκε από την 5η ΥΠΕ καθώς δεν ήταν ακόμη έτοιμη και μετά το εξάμηνο θα δούμε τελικά τι θα γίνει» κατέληξε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου