ΤΟΠΙΚΑ

Περιμένει απάντηση… και νίκη την Κυριακή

περιμένει-απάντηση-και-νίκη-την-κυρι-851206

Στην απάντηση του Σάκη Τσιώλη στην πρόταση του Ολυμπιακού και στη νίκη στον αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα στρέφεται το ενδιαφέρον όλων στον Ολυμπιακό, αφού δεν υπήρξε νέα συνάντηση του Καρδιτσιώτη προπονητή με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, ενώ στο κυριακάτικο ματς το ζητούμενο είναι η νίκη για πολλούς λόγους…
Η οριστικοποίηση του “διαζυγίου” του Σάκη Τσιώλη προχθές με τον Θρασύβουλο άνοιξε το δρόμο για το Βόλο και τον Ολυμπιακό, αφού ήταν ήδη γνωστό πως ο Καρδιτσιώτης προπονητής αποτελεί κορυφαία επιλογή για τον μεγαλομέτοχο των “ερυθρόλευκων” Αχιλλέα Μπέο και μετά τη χθεσινή συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα, το αργότερο έως την ερχόμενη εβδομάδα αναμένει την απάντησή του.
Ο Σάκης Τσιώλης σε χθεσινές του δηλώσεις ανέφερε πως προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει σε ομάδα της SuperLeague, αλλά και πως δεν είναι βέβαιο ότι θα συμβεί αυτό. «Θέλω να εργαστώ σε άλλη ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος που από την πρώτη στιγμή υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες δύο- τρεις ομάδες. προτεραιότητα για εμένα είναι ομάδα της SuperLeague, αλλά θα πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Πρέπει να υπάρχει οργάνωση στη νέα ομάδα, είναι το πρώτο που θέλω. Επιπλέον, αν έχει το μειονέκτημα της έδρας, αν δεν έχει κόσμο, γιατί να φύγω από τον Θρασύβουλο; Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πως θα συνεχίσω σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Από εκεί και πέρα θα μπω στη διαδικασία να εξετάσω το ενδεχόμενο της δεύτερης κατηγορίας», κατέληξε ο Τσιώλης, που γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός και κόσμο έχει και οργάνωση…
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο Αχιλλέας Μπέος έχει σε ανοικτή γραμμή άλλους δυο Ελληνες προπονητές, ενώ έχει χτυπήσει και την πόρτα του Ρουμάνου Ντουμιτρέσκου.
Και ενώ το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού για την επόμενη χρονιά βρίσκεται ήδη στα σκαριά, την Κυριακή η ομάδα θέλει νίκη επί της Καβάλας για πολλούς λόγους και με κυριότερο τη ρεβάνς από την άδικη ήττα του α΄ γύρου!!
Στόχος του Ολυμπιακού είναι να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες που ξεκίνησαν δυο Κυριακές πριν και αφού είχε περάσει ένα δίμηνο χωρίς νίκη…
Ο Ολυμπιακός, με το υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο των Γ. Αδάμ – Φ. Μπολοβίνη, δείχνει ότι έχει και καλό πρόσωπο… ενώ όλα τα επόμενα ματς θα είναι κριτήριο για αρκετούς παίκτες.
Εως τώρα ο Ιωάννου και ο Ιράλα έχουν τις περισσότερες συμμετοχές, παίζοντας σε 24 ματς.
Ο Ηλίας Ιωάννου είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη συμμετοχή, αλλά και προσφορά και έχοντας παίξει 1.997 λεπτά, έχει πετύχει 15 γκολ, παρ’ ότι έχει χάσει και δυο πέναλτι.
Ο Πέδρο Ιράλα έχει αγωνισθεί 1.902 λεπτά.
Σε 23 αγώνες έχουν παίξει οι Πολυχρόνης Βεζυρίδης (2.070), Λεάντρο Άλβαρες (1.981), σε 20 ο Θοδωρής Πακάλτσης (1.800) και σε 19 ο Πέτρος Κοντέων (1.531).
Σε 17 ματς είχε συμμετοχή ο Γιώργος Ιακωβάκης (825), σε 16 ο Γιώργος Κατσικάς (1.238),
σε 10 ο Αλέξης Γιακάκογλου (308), επίσης σε 10 ο Θέμης Γουσούλης (698) και σε 9 ο Μπουραμά Ουαταρά (587) και ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας (513).
Σε 8 παιχνίδια έπαιξε ο Δημήτρης Ασλανίδης (435), σε 7 ο Αποστόλης Κουτσοκώστας (576)
και σε 7 επίσης ο Λάμπρος Χανιώτης (499). Και οι τρεις αυτοί παίκτες ήρθαν στο Βόλο το Γενάρη.
Ο νεαρός Βασίλης Λιόλιος είχε συμμετοχή σε 7 ματς (495), ενώ σε 6 αγώνες έπαιξαν ο Ουρουγουανός Χουάν Μ. Παρόντι (434), ο Ιταλός Φαμπρίτσιο Ρομοντίνι (516), αλλά και οι
Γιώργος Δήμας (233) και Κώστας Γεροντίδης (200).
5 συμμετοχές έχει ο Αλέξανδρος Βεργώνης (262), 4 ο Αριστείδης Μιχάλης ( 203) και μία συμμετοχή οι Κώστας Στεφανής (90) και Κώστας Ανδριόπουλος 1 (90).
Ακόμη συμμετοχές έχουν και 10 παίκτες που ήδη είναι παρελθόν από το Βόλο και είναι οι: Φεντερίκο Γκαρσία (16 συμμετοχές), Στάθης Στεφανίδης 15, Αλέν Ραγκουέλ 12, Πάβολ Μάγερνικ 12, Κρίστιαν Ράμι 11, Σταύρος Τσουλάκος 9 , Άντερσον Τούτσο 8, Πάουλο Ροζάλες 7, Βαγγέλης Διαμάντης 6 και Αστέριος Θέμελης 1.
Την Κυριακή κέντρα στην Καβάλα πιθανόν η ομάδα δεν θα έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ενώ στα επέμενα ματς θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που δεν τον είχαν, αλλά και σε κάποιους νεαρότερους της ομάδας Νέων…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου