Απεγκλωβισμός με άρμα του Στρατού

Τελευταία ενημέρωση: 2015-01-04, 21:32:36
Απεγκλωβισμός με άρμα του Στρατού

Κινητοποίηση για να μη χάσουν το αεροπλάνο και τα ακριβά αεροπορικά εισιτήρια 

Ανήμποροι και εγκλωβισμένοι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στο Κλίμα Νέας Ιωνίας, όπου ήρθαν για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ένιωσε ζευγάρι γιατρών - καρδιολόγων που έπρεπε να ταξιδέψει την πρώτη ημέρα του νέου έτους στη Γερμανία όπου ζουν και εργάζονται.

Η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε το Βόλο, είχε ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση περίπου ενός μέτρου χιονιού στο Κλίμα Ν. Ιωνίας. Το ζευγάρι των γιατρών εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του, ανήμπορο να κάνει το παραμικρό για να μπορέσει να φθάσει μέχρι το σταθμό του ΚΤΕΛ και να ταξιδέψει προς Αθήνα και από εκεί με αεροπλάνο για Γερμανία.

Μηχανήματα αποχιονισμού δεν είχαν εμφανιστεί και οι ώρες κυλούσαν με το ζευγάρι να βιώνει τη δική του αγωνία. Θα έχαναν αεροπορικά εισιτήρια το κόστος των οποίων δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητο.

Μην ξέροντας τι άλλο να κάνουν επικοινώνησαν με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου και τους ανέφεραν το πρόβλημα.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Μηχάνημα φρόντισε για τη διάνοιξη του δρόμου, ενώ κινητοποιήθηκε άρμα του Στρατού από το Στρατόπεδο Γεωργούλα για να μεταφέρει το ζεύγος στο σταθμό του ΚΤΕΛ.

Ο Βολιώτης Prof. Dr. Κωνσταντίνος Στέλλος - καθηγητής Καρδιολογίας-Παθολογίας, MD FAHA και η σύζυγός του Dr. Κατερίνα Στέλλου Σόποβα- ιατρός Καρδιολόγος, βρίσκονται πλέον στον προορισμό τους μετά από μεγάλη κινητοποίηση.

 

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=