ΤΟΠΙΚΑ

Το CNN «μαγεύτηκε» από το Πήλιο

το-cnn-μαγεύτηκε-από-το-πήλιο-744465

Το αφιέρωμα του CNN με τους χειμερινούς προορισμούς που προτείνει

Αρθρο – αφιέρωμα για χειμερινές αποδράσεις στην Ελλάδα φιλοξενεί το CNN και μάλιστα προτείνει και έξι προορισμούς στους οποίους αναφέρεται με τη φράση «Εξι λόγοι για να πας στην Ελλάδα». Μάλιστα μέσα στους έξι προτεινόμενους προορισμούς συμπεριλαμβάνεται το Πήλιο ενώ υπάρχουν φωτογραφίες από την περιοχή, μέσα από τις οποίες αποτυπώνεται η ομορφιά του τόπου.

Ειδικότερα στο κείμενο αναφέρεται πως η Ελλάδα δεν είναι μόνο ένας καλοκαιρινός προορισμός, αφού και το χειμώνα υπάρχουν μαγικές τοποθεσίες τις οποίες μπορεί κανείς να επισκεφθεί. Συγκεκριμένα τα έξι σημεία που προτείνει ο συντάκτης του άρθρου είναι τα Ζαχοροχώρια, η Θεσσαλονίκη, το Πήλιο, η Ευρυτανία, Μάνη και η Μονεμβασιά.

Επίσης στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τα καταπληκτικά πέτρινα σπίτια που έχουν κατασκευαστεί σε μικρά χωριουδάκια, βυθισμένα μέσα σε καταπράσινα δάση, αλλά και για κάστρα που έχουν μετατραπεί σε πανέμορφες πόλεις.

Μάλιστα το κείμενο συνοδεύουν και φωτογραφίες από το φαράγγι του Βίκου στην Αρίστη, από γραφικούς ορεινούς δρόμους και πέτρινα τοξωτά γεφύρια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι από τις λίγες φορές που προβάλλεται η Ελλάδα για τους χειμερινούς προορισμούς της, διότι συνήθως σε αντίστοιχα ξένα αφιερώματα προβάλλεται η περιοχή για τον ήλιο και τις παραλίες της.

Σημαντική προβολή

Με αφορμή το αφιερώμα του CNN στο Πήλιο, ξενοδόχοι της περιοχής αναφέρουν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα που απευθύνονται κυρίως σε ξένες αγορές αποτελούν σημαντική διαφήμιση και προβολή για την περιοχή μας και ότι σίγουρα συμβάλουν για την προσέλκυση τουριστών.

Επίσης, ξενοδόχοι του Πηλίου, επισημαίνουν ότι τα τελευταία χρόνια το Πήλιο κερδίζει έδαφος συγκριτικά με άλλες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας ενώ προβάλλεται παράλληλα ως ένας εναλλακτικός προορισμός στον οποίο οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με πολλά sports και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες όπως πεζοπορίες, καταδύσεις, ψάρεμα, κάμπινγκ, ποδηλασία κ.α.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου