ΤΟΠΙΚΑ

Μοιράστηκαν πάνω από 500 δώρα από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

μοιράστηκαν-πάνω-από-500-δώρα-από-την-περ-746587

Σε όλα τα παιδιά των ιδρυμάτων του Βόλου σε εκδήλωση αγάπης και προσφοράς στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης

Περισσότερα από 500 δώρα μοιράστηκαν χθες στα παιδιά όλων των ιδρυμάτων του Βόλου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση αγάπης που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης «πλημμύρισε» χθες από παιδιά και μεγάλους από τα ιδρύματα Ειδικών Παίδων Ασπρες Πεταλούδες, Ορφανοτροφείο και Γηροκομείο Βόλου ενώ τη γιορτή πλαισίωσαν τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, η Πρότυπη Παιδική Χορωδία Δημητριάς, η Χορωδία του Γηροκομείου και ο Χορευτικός Ομιλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγριάς – Δράκειας.

«Σήμερα (χθες) είναι μια μέρα χαρά που γίνεται ακόμη μεγαλύτερη γιατί πραγματικά ο χώρος του Πνευματικού Κέντρου είναι κατάμεστος με παιδιά. Η Περιφερειακή Ενότητα πήρε μια πρωτοβουλία να ενώσει τις δυνάμεις της πόλης μας και το έκανε. Στόχος μας μέσα από τη γιορτή είναι να δώσουμε λίγη χαρά στα άτομα ευπαθών ομάδων και να τους μοιράσαμε δώρα. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν για την υλοποίηση της γιορτής» δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος στο σύντομο χαιρετισμό, μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά: «Κάνουμε πράξη αυτό που λέμε τόσο καιρό, ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και σήμερα (χθες) είμαστε όλοι εδώ. Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που όλους μας ενώνει γιατί ο Θεός έγινε άνθρωπος για εμάς για να σώσει την ελπίδα μας, να κάνει πράξη την αγάπη, να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μας».

Στη χθεσινή γιορτή συμμετείχαν δεκάδες παιδιά του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, η χορωδία του Γηροκομείου Βόλου, η Πρότυπη Παιδική Χορωδία Δημητριάς της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού, με μαθητές από το 10ο Δημοτικό Σχολείο περιοχής Αλιβερίου και το Χορευτικό Συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγριάς – Δράκειας. Εκτός των δώρων στους συμμετέχοντες μοιράστηκαν και γλυκίσματα.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου