ΤΟΠΙΚΑ

Φιλικό τεστ στην «κλούβα»

φιλικό-τεστ-στην-κλούβα-851206

Με φιλικό παιχνίδι κόντρα στους Νέους Αθλητές θα συνεχιστεί σήμερα η προετοιμασία της Νίκης ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας. Ο Βέλικο Ντόβενταν θα έχει την ευκαιρία να δει παίκτες που δεν έπαιξαν στο πρώτο του επίσημο νικηφόρο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση και αυτά που μπορούν να προσφέρουν.
Το «οικογενειακό» ουσιαστικά φιλικό, αφού και οι Νέοι Αθλητές στην ομάδα της Νίκης ανήκουν, θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Ο Σέρβος τεχνικός ήθελε καταρχήν έναν αντίπαλο που να μπορεί να πειραματιστεί στον αγωνιστικό χώρο και κατά δεύτερον που θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα του να αγωνιστεί εκτός έδρας. Στην αρχή συζητήθηκε να δοθεί φιλικό με το Ορμίνιο στην Πορταριά, αλλά αυτό τελικά δεν ήταν εφικτό και έτσι δεν μπόρεσε να γίνει πράξη και το δεύτερο αίτημα του 55χρονου προπονητή, που ήθελε να δει την αντίδραση των παικτών του σε εκτός έδρας συνθήκες.
Σίγουρα όμως ακόμη και στην «κλούβα» θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του και να κάνει δοκιμές ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην πρωτοπόρο Δράμα. Περισσότερο όμως αυτό το φιλικό απευθύνεται σε όσους δεν είδε να αγωνίζονται μέσα από κάποιο παιχνίδι. Αναμένεται έτσι να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι περισσότεροι από τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του.
Αλλωστε προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον Βέλικο Ντόβενταν, που μετρά πάντως δύο απουσίες για το παιχνίδι της Κυριακής. Συγκεκριμένα ο Αλκι Κρούτι θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία ημέρα της ποινής του, ενώ ο Τάσος Χουστουλάκης, που συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στη Ζάκυνθο, δηλώθηκε ότι θα χάσει το ματς με τη Δόξα Δράμας. Ετσι, χωρίς να υπολογίζει σε Χουστουλάκη και Κρούτι, προετοιμάζει την ομάδα του ο τεχνικός της Νίκης, που μετρά παράλληλα μια επιστροφή, αφού ο Τσερέπι που ήταν τιμωρημένος στο προηγούμενο παιχνίδι βρίσκεται πλέον κανονικά στη διάθεσή του.
Στο κυανόλευκο συγκρότημα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία. Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και το κλίμα στα αποδυτήρια βελτιώθηκαν μετά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς επί της Ζακύνθου, ενώ η αλήθεια είναι ότι και η εμφάνιση των γηπεδούχων άφησε σε γενικές γραμμές καλές εντυπώσεις.
Στη Νέα Ιωνία δεν ασχολούνται με τη βαθμολογική θέση του επόμενου αντιπάλου τους, αλλά ούτε και με το γεγονός ότι η Δόξα Δράμας στον πρώτο γύρο έφυγε με το διπλό από το Παντελής Μαγουλάς. Στόχος τους είναι να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, αποδεικνύοντας παράλληλα απέναντι στο φαβορί για την άνοδο στην Β’ Εθνική ότι άξιζαν κάτι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. Οπως έγινε γνωστό, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χ. Γκρανάς από το Σύνδεσμο της Θράκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου