ΤΟΠΙΚΑ

Επιταγή 2.500 ευρώ παραδόθηκε στον «Ιππόκαμπο»

επιταγή-2-500-ευρώ-παραδόθηκε-στον-ιππόκ-750635

Από συλλογή πλαστικών καπακιών για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων

Η δεύτερη επιταγή αξίας 2.500 ευρώ παραδόθηκε στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιπποκάμπος» μετά από συλλογή πλαστικών καπακιών που συλλέχθηκαν από σχολεία, σωματεία, συλλόγους και ιδιώτες της Μαγνησίας.

Μάλιστα το προηγούμενο διάστημα είχε δοθεί στον «Ιππόκαμπο» η πρώτη επιταγή 300 ευρώ για την αγορά αμαξίδιου. Τα χρήματα της επιταγής δόθηκαν στην εταιρεία που επέλεξαν οι γονείς των δύο παιδιών του ΕΕΕΕΚ Βόλου, ως προκαταβολή της παραγγελίας αμαξιδίων, τα οποία θα έρθουν από τη Γερμανία τέλος Δεκεμβρίου.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο «Ιππόκαμπος» στις αρχές Φεβρουαρίου θα διοργανώσει το ΕΕΕΕΚ Βόλου, μια μεγάλη γιορτή με στόχο να παραδοθούν τα αμαξίδια στα παιδιά Αντώνη και Παναγιώτη.

«Για πρώτη φορά από το 2009, χρονολογία ιδρύσεως του «Ιππόκαμπου» μας δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσουμε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η όλη προσπάθεια συνδυάζει την οικολογική – περιβαλλοντική αλλά και την ανθρωπιστική ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, παιδιών, συλλόγων, σχολείων και επαγγελματιών», αναφέρει ο γραμματέας του Σωματείου «Ιππόκαμπος» κ. Πέτρος Μπέλλος.

Για τη συλλογή των πλαστικών καπακιών το Δ.Σ. του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων «Ιππόκαμπος» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τη Δ.Ε.Η. Βόλου, το Δημοτικό Σχολείο Τρικερίου αλλά και την τοπική κοινωνία, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά τους. Επίσης ευχαριστούν το 31ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, το 8ο & 10ο Γυμνάσιο Βόλου, το 33ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης Λάρισας, αλλά και όλους τους απλούς πολίτες οι οποίοι συνεχίζουν να φέρνουν στο Σωματείο πλαστικά καπάκια.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες, σύλλογοι, σχολεία και επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με το Σωματείο στο τηλέφωνο 2421044828 κάθε Δευτέρα απόγευμα ώρες 17:00-20:00 & Παρασκευή πρωί 11:00-13:00 ή στα κινητά τηλέφωνα 6976158678 & 6972852094 ή στο mail [email protected] και στη σελίδα μας στο FaceBook «Ιππόκαμπος».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου