ΤΟΠΙΚΑ

Νέος ανάδοχος υπηρεσιών καθαρισμού στο Νοσοκομείο

νέος-ανάδοχος-υπηρεσιών-καθαρισμού-σ-751721

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός

Υπογράφηκε χθες η σύμβαση με τη νέα ανάδοχο εταιρεία που θα αναλάβει τις υπηρεσίες καθαρισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, αφού ολοκληρώθηκε με πολύ γρήγορους ρυθμούς ο σχετικός διαγωνισμός που ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2013.

Οι διαδικασίες υλοποιήθηκαν με διαφάνεια και νομιμότητα, αφού το νοσοκομείο εκτός των άλλων κέρδισε σε όλα τα στάδια της διαγωνιστικής διαδικασίας όλες τις ενστάσεις, τις προσφυγές και τα ένδικα μέσα σε που παρατηρούνται συνήθως σε μεγάλους διαγωνισμούς. Επισημαίνεται ότι ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε με τιμή κατά 160.000 ευρώ χαμηλότερη από τον προηγούμενο.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Νίκος Τσακαλίδης διαβεβαίωσε το διοικητή Κ. Καραμπάτσα, τον αναπληρωτή διοικητή Χ. Μπαλή και τα στελέχη του νοσοκομείου, ότι εγγυάται την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών καθαρισμού στο Νοσοκομείο και τη δημιουργία περιβάλλοντος εργασιακής γαλήνης για τους εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στο έργο.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστη και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θ. Παπαδημόπουλος, ο οποίος ζήτησε από την εταιρεία την πλήρη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου