ΤΟΠΙΚΑ

Εκατό διατακτικές από την ΕΒΟΛ σε άτομα που έχουν ανάγκη

εκατό-διατακτικές-από-την-εβολ-σε-άτομ-752665

Θα δοθούν μέσα στην εβδομάδα ενόψει Χριστουγέννων μέσω κοινωνικών οργανώσεων ~ Εκλέχθηκαν χθες οι αντιπρόσωποι για τις εκλογές της ΠΑΣΕΓΕΣ

«Χέρι βοηθείας» σε οικονομικά ασθενέστερους πολίτες δίνει το τελευταίο διάστημα η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ ενόψει Χριστουγέννων προσφέροντας εντός της εβδομάδας 100 διατακτικές των 50 ευρώ προς οικογένειες που έχουν ανάγκη μέσω κοινωνικών οργανώσεων του Βόλου.

Σημαντική βοήθεια αποτελεί επίσης η καθημερινή δωρεά 600 φιαλών γάλακτος, από τη γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ προς το Δήμο Βόλου, με στόχο να διατίθενται σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Μάλιστα η κοινωνική πρωτοβουλία της ΕΒΟΛ θα συνεχιστεί για ολόκληρο το Δεκέμβριο ενώ μέσα στον Ιανουάριο η ΕΒΟΛ θα μοιράζει γάλα στους Ιερούς Ναούς που προσφέρουν συσσίτια.

«Η ΕΒΟΛ στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο κόσμος, συνεχίζει από το μετερίζι της να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο προς οικονομικά ασθενέστερους», δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κ. Νικήτας Πρίντζος, προσθέτοντας ότι τα τελευταία χρόνια η ΕΒΟΛ σιωπηλά βοηθάει άτομα που έχουν ανάγκη αλλά και κοινωνικά ιδρύματα της πόλης.

Επίσης, μέσα στην εβδομάδα η ΕΒΟΛ θα δωρίσει στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας ένα αυτοκίνητο με στόχο να διευκολύνει το έργο της αστυνομίας.

Ελέγχθηκαν αντιπρόσωποι για τις εκλογές της ΠΑΣΕΓΕΣ

Επίσης, χθες πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου για την εκλογή του αντιπροσώπου για τις εκλογές της ΠΑΣΕΓΕΣ. Από τα 168 μέλη (ταμειακώς εντάξει) ψήφισαν οι 95. Από τους 3 υποψηφίους εξελέγησαν οι δύο.

Ο κ. Νικήτας Πρίντζος, έλαβε 64 ψήφους, ο κ. Στέργιος Βολάγκας έλαβε 17 ψήφους ενώ η κ. Κωνσταντίνα Τσόγκαρη έλαβε 11 ψήφους. Ερωτηθείς ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κ. Πρίντζος για το αν θα είναι υποψήφιος αντιπρόσωπος στις εκλογές της ΠΑΣΕΓΕΣ απάντησε λακωνικά ότι δεν θα είναι υποψήφιος. Οι εκλογές της ΠΑΣΕΓΕΣ θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου