ΤΟΠΙΚΑ

Φορτηγό σε.. σκεπή!

φορτηγό-σε-σκεπή-753859

ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ – ΒΟΛΟΥ

Από του χάρου τα δόντια γλύτωσε χθες ένας υπάλληλος του Δήμου Βόλου, οδηγός φορτηγού, όταν το όχημα που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε μικρή χαράδρα, αφού πρώτα ξήλωσε τη στέγη μίας κατοικίας. Ο οδηγός ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Το συμβάν σημειώθηκε χθες γύρω στις 9 το πρωί. Το φορτηγάκι του Δήμου Βόλου κινούνταν από Πορταριά με κατεύθυνση το Βόλο, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέφυγε από την πορεία του και μετά από αρκετούς ελιγμούς, κατέληξε σε ανάχωμα, αφού πρώτα όμως στην «τρελή πορεία του» ξήλωσε τη στέγη ενός σπιτιού.

Διερχόμενοι οδηγοί, αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε με τρία οχήματα και οκτώ άνδρες προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του οχήματος. Στο σημείο έφτασε επίσης ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετά τον απεγκλωβισμό του οδηγού, μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, τον δημοτικό υπάλληλο που όπως διέγνωσαν οι γιατροί είχε τραυματιστεί ελαφριά και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμιά ανησυχία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου