ΤΟΠΙΚΑ

Σύλληψη υπόπτου για την επίθεση στην Κ. Κούνεβα

σύλληψη-υπόπτου-για-την-επίθεση-στην-851206

Ως ύποπτος για συμμετοχή στην επίθεση με βιτριόλι εναντίον της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα συνελήφθη από την Ασφάλεια Αθηνών ένας 48χρονος Αλβανός πρώην εργαζόμενος σε εταιρεία καθαρισμού. Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για την επίθεση με βιτριόλι στη συνδικαλίστρια στις 23 Δεκεμβρίου.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη για τροχαία παράβαση και στη διάρκεια της ανάκρισης υπέπεσε σε αντιφάσεις για το κρίσιμο χρονικό διάστημα της απόπειρας δολοφονίας της 42χρονης από τη Βουλγαρία. Μάλιστα φέρεται να τηλεφώνησε στο σπίτι της την επομένη προκειμένου να πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας της.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια των ερευνών για τη σοβαρή υπόθεση συνέλεξαν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο 48χρονος Αλβανός ήταν πιθανότατα ο άνθρωπος που έκλεισε το δρόμο στην Κούνεβα, ενώ ένας ακόμα συνεργός του της έριξε το βιτριόλι. Ο ίδιος άνθρωπος , κατά την αστυνομία, παλαιότερα είχε απειλήσει τη γυναίκα, ενώ μία μέρα μετά την επίθεση τηλεφώνησε στο σπίτι της για να πληροφορηθεί την κατάσταση της υγείας της.
Τα στοιχεία από την Ασφάλεια Αθηνών τέθηκαν στη διάθεση του ανακριτή, που έχει αναλάβει την υπόθεση, ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και ο Αλβανός συνελήφθη το περασμένο Σάββατο και κρατείται.
Την Τετάρτη θα απολογηθεί στον ανακριτή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου