ΤΟΠΙΚΑ

Μποναμάς 5,1 εκ. ευρώ στο Βόλο!

μποναμάς-51-εκ-ευρώ-στο-βόλο-755265

Τυχερός Βολιώτης έγινε Κροίσος με 2,5 ευρώ παίζοντας ένα απλό δελτίο τζόκερ

Το πιο πλατύ της χαμόγελο έδειξε χθες το βράδυ σε Βολιώτη η θεά τύχη. Το μοναδικό χρυσό δελτίο με 5+1 επιτυχίες της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ είχε παιχθεί λίγες ώρες πριν την κληρωτίδα στο πρακτορείο του Γιάννη Τζικόπουλο, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Βόλου Κ. Καρτάλη 187 με Ρήγα Φεραίου.

Ο 30χρονος τυχερός πράκτορας μίλησε αποκλειστικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για το συναγερμό που σήμανε στο μαγαζί του αμέσως μετά την κλήρωση και τη διαλογή των δελτίων.

Ηταν άγνωστο, έως χθες το βράδυ τουλάχιστον, σε ποιον υπερτυχερό …έκλεισε το μάτι ο Τζόκερ. Η τύχη του, όμως, είναι απερίγραπτη και τα Χριστούγεννα που θα περάσει μοιάζουν μαγευτικά. Είναι ο μοναδικός υπερτυχερός της χθεσινής κλήρωσης, ο οποίος με ένα απλό δελτίο που έριξε στο πρακτορείο του Γιάννη Τζικόπουλου ξημερώνει εκατομμυριούχος.

Ο πράκτορας, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ δήλωσε κατενθουσιασμένος για την τύχη που μέσω του δικού του πρακτορείου πέρασε σε έναν Βολιώτη, ο οποίος πόνταρε στη θεά τύχη το ποσό μόλις των 2,50 ευρώ.

Ο Γιάννης Τζικόπουλος ήταν στο σπίτι του τη στιγμή που χτύπησε στο κατάστημά του ο συναγερμός της τύχης. Όταν τον ειδοποίησαν έσπευσαν στο πρακτορείο γεμάτος χαρά, όπως περιέγραψε μιλώντας στην εφημερίδα.

Το πρακτορείο του πήγε όχι απλά γούρι στον παίκτη, αλλά του έδωσε τον σούπερ μποναμά των 5,1 εκατομμυρίων ευρώ.

Το τυχερό πρακτορείο, το οποίο λειτουργούσε και τα προηγούμενα χρόνια, πέρασε στην ιδιοκτησία του 30χρονου την τελευταία δεκαετία. Πέρυσι είχε δώσει το μεγαλύτερο ποσό στη διετία που λειτουργεί το πρακτορείο και συγκεκριμένα 110.000 ευρώ από τζόκερ. Χθες η κλήρωση έσπασε το ρεκόρ της τύχης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου