ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτες ξεπουλούν για λίγα ευρώ

βολιώτες-ξεπουλούν-για-λίγα-ευρώ-759484

Μέσω αγγελιών από παλιά περιοδικά μέχρι… εξοχικές κατοικίες με θέα στη θάλασσα σε διάφορα χωριά του Πηλίου!

«Τίποτα δεν πάει χαμένο»… Αυτή τη λογική φαίνεται ότι ακολουθούν το τελευταίο διάστημα πολλοί Βολιώτες. Μπορεί στο παρελθόν τα παλιά περιοδικά να χρησίμευαν μόνο για να τυλιχθούν διάφορα αντικείμενα στις μετακομίσεις ωστόσο σήμερα πωλούνται σε υποψήφιους ενδιαφερόμενους για να εξασφαλιστούν έστω και λίγα ευρώ!

Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Στο ίδιο πνεύμα πωλούνται μέσω αγγελιών από Βολιώτες, παλιές εγκυκλοπαίδειες, ξενόγλωσσα βιβλία, σχολικά βοηθήματα και κάθε τύπος βιβλίου. Πολλά είναι τα άτομα πλέον που ξεσκονίζουν από τις αποθήκες τους άχρηστα για τους ίδιους αντικείμενα όπως παλιά έπιπλα, παλιά κινητά και ότι άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο ή ενδιαφέρον για κάποιους άλλους με κίνητρο τα χρήματα.

Ξεπουλούν εξοχικές κατοικίες

Μπορεί λόγω οικονομικών δυσκολιών η πώληση άχρηστων αντικειμένων να γίνεται με ελαφρά την καρδιά ωστόσο ορισμένοι αναγκάζονται σήμερα να ξεπουλήσουν ακόμη και τις εξοχικές τους κατοικίες για ένα κομμάτι ψωμί. Η λίστα των αγγελιών είναι μεγάλη και οι προσφορές ποικίλες ανάλογα με τις προτιμήσεις των αγοραστών.

Οι περιοχές του Πηλίου φαίνεται πως κυριαρχούν στην πώληση των εξοχικών κατοικιών. Ειδικότερα πωλούνται αρκετές εξοχικές κατοικίες σε Αφησσο, Ανήλιο, Ανω Γατζέα, Κάτω Γατζέα, Δράκεια, Κορώπη, Λαμπινού, Λαύκο, Κάτω Λεχώνια, Μακρινίτσα, Μούρεσι, Νεοχώρι, Ξινόβρυση, Αγιο Ονούφριο, Τσαγκαράδα, Αγριά και Χορευτό.

Οι ιδιοκτήτες των εξοχικών κατοικιών, διαφημίζουν ότι πουλούν τα ακίνητά τους σε τιμές ευκαιρίας ενώ επισημαίνουν ότι έχουν θέα στη θάλασσα ή στο βουνό ενώ σε άλλες περιπτώσεις αναφέρουν ότι πρόκειται για άριστες κατασκευές πολλές εκ των οποίων είναι από πέτρα.

Βέβαια, σε όλες τις περιπτώσεις υπογραμμίζουν ότι οι τιμές πώλησης είναι συζητήσιμες και ότι δέχονται μόνο σοβαρές προτάσεις.

Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων, πουλάει ό,τι διαθέτει για την απόκτηση ενός κεφαλαίου χρημάτων, το οποίο πολλές φορές περιορίζεται σε λίγα μόνο ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου