ΤΟΠΙΚΑ

Ξανά στο… μηδέν

ξανά-στο-μηδέν-851206

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς η ομάδα της Νέας Ιωνίας δεν κατάφερε να βρει δίκτυα και μοιραία παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0) στον Εορδαϊκό στο Παντελής Μαγουλάς, μένοντας για τέταρτη αναμέτρηση στη σειρά χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής… Και φυσικά αναφερόμαστε για νίκη στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στα χαρτιά έχει μεσολαβήσει αυτή στην Αρτα. Το σίγουρο είναι ότι το ντέρμπι του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κρίθηκε στο πάθος και τη δύναμη και ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να αποδώσουν ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών.
Για τον Εορδαϊκό βέβαια όλο αυτό το σκηνικό λειτούργησε βοηθητικά, γιατί εξυπηρέτησε τον σκοπό του και παίζοντας αμυντικά πήρε την ισοπαλία. Η Νίκη ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Κι αν στο συγκρότημα της Πτολεμαΐδας μπορούν να δηλώνουν ικανοποιημένοι που «τσίμπησαν» τον πόντο σε μια δύσκολη έδρα, σε αυτή της Νέας Ιωνίας πρέπει να υπάρχει προβληματισμός και διαφορετικές σκέψεις για το αύριο… Αυτή την στιγμή η Νίκη δεν έχει κάτι να κυνηγήσει στο πρωτάθλημα, εκτός από μια αξιοπρεπή θέση στην τελική βαθμολογία και, αφού έχει βγει από νωρίς εκτός στόχων, μπορεί να σχεδιάσει διαφορετικά το μέλλον της με προοπτική τη νέα σεζόν.
Οσον αφορά στο προχθεσινό ματς οι ευκαιρίες των Βούλγαρη, Αστράουσκας και Πανακούλια, που με διαγώνια σουτ οι δυο πρώτοι και με κεφαλιά ο τελευταίος δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Παρασκευά, ήταν ό,τι σημαντικότερο είχε να επιδείξει η Νίκη επιθετικά, τομέας που έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα. Γενικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπήρξαν κλασικές ευκαιρίες, ενώ για τον Εορδαϊκό που προσπαθούσε μόνο με τον Σιανί να απειλήσει, η μοναδική καλή στιγμή καταγράφηκε στο πρώτο τέταρτο, όταν το γυριστό σουτ του Γάλλου επιθετικού τελευταία στιγμή κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Οι δυο ομάδες αναλώθηκαν κυρίως σε μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου ο Λάκης Μπακάλης είχε τοποθετήσει στη δική του τρία αμυντικά χαφ, τους Κρούτι, Λιάρο και Πανακούλια. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς χωρίς τον έναν από τους τρεις, και συγκεκριμένα τον Κρούτι που είδε την απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Ελλενίδη στο 87’. Η ανάπτυξη των κυανολεύκων γινόταν κυρίως από τις πτέρυγες που ήταν τοποθετημένοι οι Βούλγαρης και Μπένγκουα, ωστόσο ο Αστράουσκας φαινόταν απελπιστικά μόνος του στην επίθεση. Ακόμη και έτσι πάντως η Νίκη κατάφερε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να έχει την μπάλα στην επίθεσή της. Η τετράδα της άμυνας, με τους Χουστουλάκη, Γεωργιάδη στις πλευρές και Σωτρίνη και Μακράκη στόπερ, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, αν και δεν ήταν απολύτως θετική στις αντιδράσεις της. Ομως αυτό που έλειψε από τους γηπεδούχους ήταν η πολύ μεγάλη ευκαιρία, που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ.
Πάντως οι οπαδοί της ομάδας χειροκρότησαν τους κυανόλευκους για την προσπάθειά τους στο τέλος της αναμέτρησης, ενώ πλέον σχεδιάζουν να βρεθούν κοντά της και στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΝΕ.

Κάλεσμα για αγορά μετοχών
Από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του Γ. Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ» Π. Α. Ε. ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας που με θέρμη αγκαλιάζουν τις προσπάθειες του μεγαλομετόχου κ. Στράτου Γιδόπουλου για την εξυγίανση της ομάδας. Είναι γεγονός πως για την εφετινή χρονιά απομακρύνθηκε ο στόχος του πρωταθλητισμού, που όπως και οι περισσότεροι διαπιστώσατε, η ομάδα μας είχε τη δυνατότητα να τον πετύχει αγωνιστικά, γιατί σε τίποτα δεν υπολειπόταν από τις ομάδες που συνεχίζουν να τον διεκδικούν.
Όμως άλλες συγκυρίες που κατά καιρούς καταγγέλθηκαν από τον μεγαλομέτοχο σε συνάρτηση με την ταυτόχρονη ανάγκη της ανοικοδόμησης της ομάδας, αποπροσανατόλισαν την επίτευξη του στόχου. Όμως το νοικοκύρεμα και ο προγραμματισμός της ομάδας έχει ξεκινήσει. Ένα – ένα τα προβλήματα που ταλάνιζαν τον σύλλογο ξεκίνησαν να βρίσκουν λύση και η αναγέννηση της Νίκης Βόλου έχει αρχίσει να διαφαίνεται με την αποκατάσταση του κύρους της σε όλα τα επίπεδα.
Η συμμετοχή των χιλιάδων οπαδών μας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια και η υλοποίηση των οραμάτων μας θα γίνουν πράξη, γιατί, όπως επανειλημμένα δήλωσε και ο Στράτος Γιδόπουλος, η Νίκη ανήκει στον λαό της.
Η αγορά μετοχών στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, εκτός από την καθοριστική οικονομική ανάσα που δίνει στην ομάδα, ταυτόχρονα ο μέτοχος, έστω και μίας μετοχής, έχει τη δυνατότητα λόγου στα πεπραγμένα, να κρίνει και να προτείνει.
Η Νίκη Βόλου από το 1924 μέχρι και σήμερα έχει να επιδείξει στα ποδοσφαιρικά ελληνικά δεδομένα πως την ιστορία τη γράφει ο λαός της και αυτός ο λαός θα είναι για ακόμη μια φορά η δύναμη και η ουσία για την αναλλοίωτη και αξιοπρεπή παρουσία της στους αγωνιστικούς στίβους».

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
0 0
Σκόρερ: –
Κίτρινες: Σωτρίνης, Μακράκης – Σιανί, Βασιλειάδης, Μυροφορίδης, Καραγιάννης
Αποβολή: 87’ Κρούτι
Διαιτητής: Φραγκάκης (Καβάλας)
Οι συνθέσεις:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Χουστουλάκης, Μακράκης, Σωτρίνης, Πανακούλιας, Κρούτι, Λιάρος (85’ Μωυσίδης), Μπένγκουα, Βούλγαρης (69’ Κανελλόπουλος), Αστράουσκας (73’ Μπονβίν)
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Παρασκευάς, Παγώνης, Ευθυμιάδης, Μυροφορίδης, Πανάκης, Καραμπατζάκης, Τοπάλης (62’ Γκουστάβο), Δεληζήσης, Βασιλειάδης (91’ Παπατζίκος), Καραγιάννης (82’ Ελλενίδης), Σιανί

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου