Διαψεύδει η Μητρόπολη δημοσίευμα για κληρονομιά 3 εκ. ευρώ

Τελευταία ενημέρωση: 2014-11-26, 18:26:17
Διαψεύδει η Μητρόπολη δημοσίευμα για κληρονομιά 3 εκ. ευρώ

Ρητά και κατηγορηματικά διαψεύδει η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΓΟΡΑ, της 22ας Νοεμβρίου, με τον τίτλο «ΤΟ ΣΔΟΕ ανοίγει τα …Παγκάρια», στο οποίο, μεταξύ των άλλων, αναφέρεται «ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαχειριστικός έλεγχος από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του ΣΔΟΕ στη Μητρόπολη Δημητριάδος για υπεξαίρεση κληρονομιάς ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ».

Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, η Μητρόπολη Δημητριάδος, υπογραμμίζει ότι «το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δημοσιεύματος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ουδέποτε περιήλθε στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος κληρονομιά ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να μπορεί να γίνει λόγος για υπεξαίρεσή της και ουδέποτε, μέχρι σήμερα, διενεργήθηκε έλεγχος από το ΣΔΟΕ σε βάρος της Μητροπόλεως ή ζητήθηκαν από τη Μητρόπολη στοιχεία στα πλαίσια ελέγχου».

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος απέστειλε, στο μεταξύ, σχετική επιστολή στον Εκδότη της ως άνω εφημερίδας κ. Νίκο Χατζηνικολάου, ζητώντας την άμεση δημοσίευσή της.

Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος απέστειλε έγγραφο και προς τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Μαγνησίας, στην οποία παρακαλεί «να μας ενημερώσετε αν διενεργείται έλεγχος σε βάρος της Μητροπόλεως για υπόθεση υπεξαίρεσης κληρονομιάς ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ, πράγμα που είναι ασφαλώς ψευδές, διότι ουδέποτε στη Μητρόπολη περιήλθε κληρονομιά τέτοιου ύψους. Η άμεση απάντησή Σας, τονίζει ο κ. Ιγνάτιος, επιβάλλεται για να σταματήσει να διασύρεται η Μητρόπολις με μη ανταποκρινόμενα στην αλήθεια δημοσιεύματα σε εφημερίδες και διαδίκτυο».

 

 Σχετικά άρθρα: Ελεγχος του ΣΔΟΕ στη Μητρόπολη για κληρονομιά ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
7
=