ΤΟΠΙΚΑ

Παραμένει στη ΝΙΚΗ Βόλου ο Στρ. Γιδόπουλος

παραμένει-στη-νικη-βόλου-ο-στρ-γιδόπο-851206

Το συγνώμη μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν δεν φτάνει. Χρειάζονται και πράξεις για να πείσουν… Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης σήμερα αναζητούν την εξιλέωση και την πλήρη ανατροπή του κλίματος στη Φθιώτιδα κόντρα στη Λαμία. Στο εξ αναβολής παιχνίδι του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής που ξεκίνησε και διεξήχθησαν τα 20 πρώτα του λεπτά, αλλά διακόπηκε λόγω κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, οι κυανόλευκοι θέλουν αποτέλεσμα και εμφάνιση με διακαή τους πόθο το διπλό.
Φυσικά και με τις αλλαγές που υπήρξαν, το πρώτο 20λεπτο του αγώνα δεν θα έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα 70 που πρέπει να διεξαχθούν σήμερα για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση. Το μόνο που έχει μείνει ίδιο είναι το σκορ, με τις δυο ομάδες να ξεκινούν από το 0-0. Από κει και πέρα όμως το παιχνίδι δεν θα θυμίζει σε τίποτα το ματς που ξεκίνησε πριν τέσσερις εβδομάδες στο γήπεδο της Λαμίας και διακόπηκε με απόφαση του διαιτητή.
Το πιο οξύμωρο είναι ότι ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης. που ήταν προπονητής της Νίκης στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης, στα υπόλοιπα 70 θα βρίσκεται στον πάγκο της Λαμίας! Από κει και πέρα οι δυο αντίπαλοι θα έχουν επίσης αλλαγές στη σύνθεσή τους, αφού υπήρξαν μεταγραφές και για τη Λαμία και αποχωρήσεις, όπως αυτή του Λαμπρογεώργου που είχε ξεκινήσει στην ενδεκάδα.
Το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας θα παραταχθεί με τον Λάκη Μπακάλη στο «τιμόνι» του και δεν ασχολείται με τις διαφορές και τις αλλαγές, αλλά μόνο με το στόχο του και το αποτέλεσμα που επιθυμεί να πάρει. Η Λαμία βέβαια δεν θυμίζει σε τίποτα το διαλυμένο συγκρότημα που παρουσίασε πριν τέσσερις εβδομάδες. Είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα…
Οι δυο προπονητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιους ποδοσφαιριστές θέλουν στην ενδεκάδα, αλλά και στην δεκαοχτάδα που θα παρατάξουν στο γήπεδο. Απλά από την πλευρά της Λαμίας περιορίζονται στον αριθμό των 15 παικτών στην αποστολή τους, επειδή τόσους είχαν δηλώσει στο φύλλο αγώνος.
Ο Λάκης Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αργεντίνο Φακούντο Μπονβίν, που νιώθει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και αποκλείστηκε από την αποστολή. Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του.
Οσον αφορά στην ενδεκάδα, αποτελεί «γρίφο» για δυνατούς λύτες, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι σχεδιάζει ο τεχνικός της Νίκης για να μπερδέψει τον πρώην συνεργάτη του που θα τον βρει σήμερα απέναντι του. Το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο αρχηγός Αντώνης Σωτρίνης, αποτελώντας μια αξιόπιστη λύση στην αμυντική γραμμή. Από κει και πέρα ο Μακράκης θα είναι ο παρτενέρ του στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ Χουστουλάκης και Γεωργιάδης θα καλύψουν τις δυο πλευρές. Ανασταλτικό ρόλο στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα έχουν οι Μάγγος και Πανακούλιας, στις πτέρυγες θα βρίσκονται οι Βούλγαρης και Μπένγκουα, ενώ ο Ριβελίνο θα αγωνιστεί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αστράουσκας.
Στην αποστολή που επέλεξε ο Λάκης Μπακάλης βρίσκονται οι: Καντιμοίρης, Νάνι, Βούλγαρης, Γουνελάς, Κωνσταντινίδης, Μωυσίδης, Ριβελίνο, Ν. Στάμος, Μακράκης, Σωτρίνης, Χουστουλάκης, Κρούτι, Πανακούλιας, Γεωργιάδης, Μάγγος, Κανελλόπουλος, Μπένγκουα, Αστράουσκας.
Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Κ. Πεχλιβανίδης από την Θεσσαλονίκη με βοηθούς του τους Κ. Νικολαϊδη και Δ. Παλάσκα από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέταρτος θα είναι ο Ν. Καραπλής από την Φωκίδα, ένας διαιτητής με τον οποίο η Νίκη έχει προηγούμενα…

Η ΛΑΜΙΑ
Πολλές δυσκολίες είχε η φετινή σεζόν για τη Λαμία, όμως η ομάδα της Φθιώτιδας δείχνει ξανά και στην μετά Κούγια εποχή να βρίσκει το δρόμο της. Οι Λαμιώτες έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς στη σημερινή αναμέτρηση, προκειμένου να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Βρίσκονται άλλωστε στη 14η θέση με 25 βαθμούς, μετρώντας πέντε νίκες, δέκα ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που είχε γίνει στο Πανθεσσαλικό, η ομάδα της Λαμίας με τον Κώστα Σταματίου τότε στον πάγκο της είχε καταφέρει να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας. Βέβαια τώρα αποτελεί μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Η Λαμία προέρχεται από ήττα στον Οδυσσέα Αναγέννησης, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της είχε παραχωρήσει ισοπαλία στον Φωκικό.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ
Γήπεδο: Δημοτικό Λαμίας
Ωρα: 15.00
Διαιτητής: Πεχλιβανίδης (Θεσσαλονίκης)
ΛΑΜΙΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
31. ΚΟΣΟΓΛΟΥ 20.ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ
4.ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ 28.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
5.ΠΑΤΙΔΗΣ 21.ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗΣ
88.ΠΑΝΟΣ 16.ΜΑΚΡΑΚΗΣ
6.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ 5.ΣΩΤΡΙΝΗΣ
8.ΧΑΤΖΗΣ 18.ΜΑΓΓΟΣ
23.ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 27.ΠΑΝΑΚΟΥΛΙΑΣ
24.ΓΙΟΡΟΣΕΒΙΤΣ 10.ΜΠΕΝΓΚΟΥΑ
30.ΜΗΤΡΟΥ 7.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
33.ΜΕΣΙΑΚΑΡΗΣ 23.ΡΙΒΕΛΙΝΟ
22.ΣΟΜΠΤΣΑΚ 24.ΑΣΤΡΑΟΥΣΚΑΣ
Προπονητές:
Λ. ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ Λ. ΜΠΑΚΑΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου