ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφή στις προπονήσεις

επιστροφή-στις-προπονήσεις-851206

Στις προπονήσεις επιστρέφουν και πάλι από σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας απέναντι στην Κέρκυρα. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την ομάδα του Ιωνικού, η οποία και ήταν η τέταρτη συνεχόμενη. Το σερί αυτό ξεκίνησε από την εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Πιερικού με τελικό σκορ 1-1 και ακολούθησε το στείρο 0-0 στην έδρα της Αναγέννησης στην Καρδίτσα. Για την 20η αγωνιστική αντίπαλος ήταν ο Ατρόμητος στο πρώτο φετινό ματς στο ΕΑΚ, το οποίο έληξε με 1-1. Πλέον η ομάδα του Βόλου καλείται να συνεχίσει με νίκη, φιλοξενώντας την ομάδα των Φαιάκων. Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Κουτσοκώστας, Ραγκουέλ και Ραμί, αφού είναι τραυματίες. Όσον αφορά στον Κουτσοκώστα, θα επιστρέψει σήμερα στον Βόλο, αφού ήταν στην Αθήνα, όπου και ξεκίνησε θεραπεία για την διάταση που υπέστη στο ματς με τον Ιωνικό και είχε ως συνέπεια να αντικατασταθεί στο 35’ της συνάντησης. Στο Βόλο αναμενόταν από χθες και ο Τσουζέπε Ματεράτσι, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει αναχωρήσει εσπευσμένα για Ιταλία μετά από ένα οικογενειακό πρόβλημα.
Παράλληλα χθες η ΕΠΟ όρισε και τον διαιτητή της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής. Άρχοντας του αγώνα στο ματς Ολυμπιακός-Κέρκυρα θα είναι
ο κ. Κουκουλάκης από τον Σ.Δ.Π. Ηρακλείου με βοηθούς τους κ.κ. Φαντόπουλος από τον Σ.Δ.Π. Πειραιά και Γιαννουγλίδη από τον Σ.Δ.Π. Αθηνών. Χρέη τέταρτου θα αναλάβει ο κ. Χρήστου από την Βοιωτία.

Θεοδώρου: «Η διαιτησία δεν θέλει να αλλάξει συμπεριφορά»

Στην εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Νεάπολη αλλά και στην ερχόμενη αναμέτρηση με την Κέρκυρα αναφέρθηκε ο κ. Κώστας Θεοδώρου με δηλώσεις του στον Μαγνησία Σπορ Fm και στην εκπομπή «Μετά το 90’». Όσον αφορά στο ματς της Κυριακής, ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων είπε:
«Ο Ολυμπιακός έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι στην Αθήνα, η ομάδα η οποία βάζει τέσσερα γκολ εκτός έδρας δείχνει πως έχει βελτιωθεί επιθετικά. Απ’ ό,τι διάβασα στις δηλώσεις των προπονητών, λένε ότι στον αμυντικό τομέα είχαμε κάποια προβλήματα. Κατά την δική μου άποψη το πέναλτι δεν ήτανε. Εμείς δυστυχώς, όπως ξέρετε, έχουμε προβλήματα με την διαιτησία, η οποία δεν θέλει να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Αν δούμε και το παιχνίδι της Καβάλας με τον Εθνικό Αστέρα, αν ήταν δυνατόν να πηγαίναμε και στο 101’, θα πηγαίναμε μέχρι να βρεθεί η ευκαιρία να κάνει η Καβάλα γκολ. Αυτό πρέπει να σταματήσει, είναι κρίμα για τους ανθρώπους που θέλουν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο. Ήμουν στην Αθήνα και είδα το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός επιθετικά, έδειξε ότι έχει βάθος, κάτι που δεν είχε στις προηγούμενες αγωνιστικές. Μέρα με την ημέρα θα βελτιώνεται και θα παρουσιάζει ένα δυνατό πρόσωπο». Όσον αφορά στο ματς με την Κέρκυρα, πρόσθεσε: «Στο ΕΑΚ, που είναι το σπίτι του Ολυμπιακού, η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Το ΕΑΚ είναι ένα σπίτι που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα, οι φίλαθλοι θα δώσουν το παρών και μας δίνεται μια ευκαιρία σε μια καινούργια τετράδα παιχνιδιών, με δύο ματς έδρας να ανοίξουμε ένα καινούργιο κύκλο συγκομιδής βαθμών. Γι’ αυτό πρέπει να συμπαρασταθούμε στην ομάδα μας και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, να τραγουδάμε και να πιστεύουμε στη νίκη και όχι στην αμφισβήτηση που θέλουν να έχουν κάποιοι από το πρώτο λεπτό».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου