ΤΟΠΙΚΑ

Ερχονται τα πρώτα χιόνια στις κορυφές του Πηλίου

ερχονται-τα-πρώτα-χιόνια-στις-κορυφές-770740

Πτώση θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις αναμένονται από σήμερα μέχρι την Παρασκευή – Η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή και στο Βόλο

Τα πρώτα χιόνια για το φετινό χειμώνα στη Μαγνησία, αναμένονται να πέσουν τις προσεχείς ημέρες στα Χάνια Πηλίου. Ειδικότερα σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων αναμένεται από σήμερα Τρίτη πτώση της θερμοκρασίας, χιονόπτωση στα Χάνια Πηλίου και ασθενής βροχόπτωση στο Βόλο.

Η ηλιοφάνεια των τελευταίων ημερών από σήμερα θα δώσει τη θέση της στο τσουχτερό κρύο, με τη θερμοκρασία ακόμη και μέσα στην πόλη του Βόλου να κατρακυλά σε μονοψήφιους αριθμούς (9 βαθμούς Κελσίου) και στα Χάνια Πηλίου στους 0 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα σήμερα Τρίτη σύμφωνα με μετεωρολογικά siteτις πρωινές ώρες αναμένονται τα πρώτα χιόνια στα Χάνια Πηλίου και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 0 βαθμούς Κελσίου. Στο Βόλο η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου ενώ θα «πνέουν» ασθενείς βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με τη θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αύριο Τετάρτη αναμένεται χιονόπτωση στα Χάνια Πηλίου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 1 έως 0 βαθμούς Κελσίου. Η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή και στο Βόλο αφού η μέγιστη τιμή θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου ενώ τις βραδινές ώρες θα «αγγίζει» και τους 8 βαθμούς Κελσίου και θα σημειωθούν και βροχοπτώσεις.

Εντονότερες βροχοπτώσεις στο Βόλο αναμένεται να σημειωθούν την Πέμπτη από το πρωί μέχρι το μεσημέρι ενώ το σκηνικό στα Χάνια Πηλίου θα παραμείνει ίδιο αφού προβλέπονται χιονοπτώσεις μέχρι το πρωί της Παρασκευής.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου