ΤΟΠΙΚΑ

Λαμποκοπά από καθαριότητα το Γυμνάσιο Αγριάς

λαμποκοπά-από-καθαριότητα-το-γυμνάσι-772340

Σήκωσαν τα μανίκια και καθάρισαν το σχολείο τους. Γονείς, καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου Αγριάς πραγματοποίησαν χθες επιχείρηση καθαριότητας που περιελάμβανε από κλάδεμα δέντρων και ξεχορτάριασμα μέχρι και ξεβούλωμα φρεατίων. Η καθαριότητα ξεκίνησε στις 10.30 το πρωί και στις 2.30 το μεσημέρι, το σχολείο άστραφτε.

Συγκεκριμένα στο σχολείο έγιναν οι εξής εργασίες: Κόπηκαν κλαδιά και χόρτα από το προαύλιο. Καθαρίστηκαν και ξεβουλώθηκαν τα φρεάτια στο προαύλιο. Καθαρίστηκαν όλοι οι εσωτερικοί διάδρομοι του σχολείου. Καθαρίστηκαν με οινόπνευμα όλα τα θρανία και τα τζάμια των αιθουσών. Απομακρύνθηκαν τα σκουπίδια που υπήρχαν συσσωρευμένα πίσω από τα σώματα των καλοριφέρ. Αφαιρέθηκαν οι κουρτίνες από αίθουσες και διαδρόμους ώστε να πλυθούν και να επανατοποθετηθούν. Καθαρίστηκαν όλα τα πρεβάζια παραθύρων στις αίθουσες. Καθαρίστηκαν οι υαλοπίνακες που υπάρχουν στα κλιμακοστάσια κ.α.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου ενημερώνει ότι στις εργασίες προσκλήθηκαν ο αντιδήμαρχος Αγριάς, Δημήτρης Λιβογιάννης και ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Μαλαματίνης, που όπως σημειώνεται, οι γονείς τους ξενάγησαν στο σχολείο, προκειμένου να δείξουν την κατάσταση που επικρατούσε και περιέγραφαν με έγγραφό τους, στις 17 Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί ότι τέσσερα παιδιά με δική τους πρωτοβουλία πήγαν το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στο Γυμνάσιο και έκοψαν κλαδιά και χόρτα από το προαύλιο. Ο Σύλλογος τους συγχαίρει και εύχεται να αποτελέσουν παράδειγμα και για τα υπόλοιπα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου