ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ντροπιαστική δήλωση για τη Νίκη Βόλου

ντροπιαστική-δήλωση-για-τη-νίκη-βόλου-6772

Μετά τα απανωτά σοκ που δέχθηκαν οι οπαδοί και φίλαθλοι της Νίκης Βόλου και είχαν να κάνουν αφενός με την κακή πορεία της ομάδας στην SuperLeague και στη συνέχεια με τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τη Ζάκυνθο στο Κύπελλο, ήρθε χθες ακόμη ένα χτύπημα…

Δημοσιεύματα από τη Λάρισα έκαναν λόγο χθες το πρωί ότι ο Ανδρέας Πάτσης, βρέθηκε στη γειτονική πόλη την περασμένη Κυριακή, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο ανάληψης της βυσσινί ΠΑΕ, με αφορμή τα όσα έχουν προηγηθεί με την πλευρά του νυν ηγέτη Βαγγέλη Πλεξίδα.

Στο πρώτο άκουσμα της είδησης πολλοί ήταν εκείνοι που δεν την πήραν στα σοβαρά, όμως ο ίδιος ηγέτης των κυανόλευκων ήρθε να δηλώσει παρών σε ενδεχόμενη ανάμιξή του με τα κοινά της γειτονικής ΠΑΕ, δίνοντας συνέντευξη τόσο στο Ραδιόφωνο Metropolisτης Θεσσαλονίκης, όσο και στην αθλητική ιστοσελίδα Sport24, δηλώνοντας αρχικά για το ενδεχόμενο εμπλοκής του στα διοικητικά της ΑΕΛ: «Η Λάρισα είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το λέω. Πολλές φορές το έχω πει στο παρελθόν. Οι μεγάλες ομάδες κρίνονται από τη δυναμική του κόσμου τους. Η Λάρισα όμως έχει ιδιοκτήτη. Αν ο κ. Πλεξίδας αποφασίσει να απεμπλακεί ή να δώσει την ομάδα του θα εξετάσω κάθε ενδεχόμενο».

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας της Νίκης Βόλου, μίλησε και στο Sport24 σχετικά με το θέμα που προέκυψε μεσούσης της περιόδου με την ΑΕΛ, αφού η γειτονική ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έκανε άνοιγμα στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο που θέλει να εμπλακεί στην ομάδα. «Και παλιότερα είχα κάνει κίνηση να εμπλακώ στην ΑΕΛ. Αλλωστε από εκεί κατάγομαι και μου αρέσει πολύ που έχει τόσο πιστούς οπαδούς. Σε περίπτωση που όντως ο κ. Πλεξίδας ενδιαφέρεται να αποχωρήσει και να παραδώσει τη σκυτάλη, εγώ θα δηλώσω παρών. Πάντα με ενδιέφερε η προοπτική της ΑΕΛ» ανέφερε αρχικά.

Ακολούθως σχολιάζοντας την κατάσταση στη Νίκη Βόλου είπε:

«Καταφέραμε και ανεβάσαμε την ομάδα στη Super league. Eχει τόσα χρέη η ομάδα και πετύχαμε να κάνουμε ειδικές ρυθμίσεις. Η αχαριστία δεν είναι ωραίο πράγμα», ενώ αναφέρθηκε και στα ξενύχτια των ποδοσφαιριστών της ομάδας: «Δεν θα το αφήσω έτσι. Αυτό που έκαναν δεν μου άρεσε καθόλου. Ότι δεν θα αγωνιστούν στο επόμενο ματς είναι δεδομένο. Θα αποφασίσω άμεσα τι θα γίνει».

Πλέον ο φίλαθλος κόσμος της Νίκης Βόλου είναι ανάστατος από τις νέες τοποθετήσεις του προέδρου της ομάδας, με τους μεν να κάνουν λόγο για ταρακούνημα από πλευράς Πάτση, ώστε οι φίλαθλοι να στηρίξουν την προσπάθεια και οι δε να μην τον επιθυμούν πλέον στο τιμόνι του συλλόγου.

Το τι μέλλει γενέσθαι όμως θα φανεί τις επόμενες ημέρες, αφού χθεσινές φήμες ήθελαν τον κ. Πάτση να βρίσκεται εκ νέου στη γειτονική Λάρισα τις προσεχείς ημέρες και αυτή τη φορά όχι για να διευθετήσει θέματα που έχουν να κάνουν με την κυανόλευκη ΠΑΕ, όπως έκανε την περασμένη Κυριακή, όταν και συναντήθηκε με πρώην συνεργάτες του συζητώντας για τη δικαστική μάχη με τον Στράτο Γιδόπουλο, αλλά για το ενδεχόμενο ανάληψης της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Επίθεση Εργοτέλη σε Πάτση

Τη δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις του προέδρου της Νίκη Βόλου, Ανδρέα Πάτση το πρωί της Τρίτης εξέφρασε η ΠΑΕ Εργοτέλης, που εξέδωσε ανακοίνωση. Σε αυτήν σχολιάζεται πως ο παράγοντας του συλλόγου της Μαγνησίας θέλει «να (ξανα)κάνει τον συνήγορο σε κάποιους μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου». Η ομάδα της Κρήτης είχε επικρατήσει 4-1 στο Βόλο για την 4η αγωνιστική της Super League και οι Ηρακλειώτες ανέφεραν: «Είναι προφανές ότι ακόμα δεν το έχει χωνέψει». Επιπλέον, τόνισαν ότι δεν πρέπει ξευτιλίζεται ένα από τα πιο ιστορικά ελληνικά σωματεία.

«Αηδιασμένοι με την έλλειψη σεβασμού»

Αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Blue Club, κάνοντας λόγο για εκκολαπτόμενους γυρολόγους

Ο οργανωμένος σύνδεσμος φιλάθλων της Νίκης, BlueClubΠαναγιώτης Ντοκούζης, καλεί τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ανδρέα Πάτση, να ενημερώσει τους μετόχους αναφορικά με την έκδοση τίτλων, αναφέροντας επίσης ότι αισθάνονται αηδιασμένοι από την παντελή έλλειψη σεβασμού αναφορικά με την πιθανή εμπλοκή του στην αγοροπωλησία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Ακούγοντας τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας μας, που δεν μας εκπλήσσουν καθόλου λόγω της φετινής στάσης του σ’ όλα τα επίπεδα, σχετικά με την πιθανή εμπλοκή του στην αγοραπωλησία της γειτονικής ΑΕΛ, νοιώθουμε αηδιασμένοι με την παντελή έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα μας και σ’ αυτά που αντιπροσωπεύει η 90χρονη ιστορία της, τα οποία είναι η αξιοπρέπεια, η περηφάνια και το ήθος.

Το μόνο που ζητάμε, επειδή νοιώθουμε υπεύθυνοι προς τον κόσμο της Νίκης, τον οποίο εμείς οι “αχάριστοι” προτρέψαμε να συμμετάσχει στην αύξηση του Μ.Κ. της ΠΑΕ, είναι να ενημερώσει τους μετόχους τι γίνεται με την έκδοση των τίτλων.

ΥΓ 1: Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος της Νίκης δεν είναι διατεθειμένος να παίξει το ρόλο της ρεζέρβας και του κομπάρσου.

ΥΓ 2: Οι εκκολαπτόμενοι γυρολόγοι δεν έχουν θέση στη ΝΙΚΑΡΑ μας.

B.C. Θ3 – Π. Ντοκούζης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου