ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Δύσκολο καλοκαίρι
Με την ξηρασία που επικρατεί θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι αρκετά δύσκολο στο μέτωπο των πυρκαγιών. Χθες ήδη συνεδρίασε για πρώτη φορά το αρμόδιο συντονιστικό όργανο της Νομαρχίας Μαγνησίας. Πέρα όμως από το συντονισμό που απαιτείται για τόσο δύσκολες περιστάσεις και η αρωγή προς τις εθελοντικές ομάδες είναι πολύ χρήσιμη παράμετρος. Εκείνο όμως που πιστεύουμε ότι πρέπει να επιδιώξει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση είναι η στάθμευση όσο το δυνατόν περισσότερων πυροσβεστικών αεροσκαφών στη βάση της Νέας Αγχιάλου, η οποία θα
Χ.Μ.

Θύμιζε Ιούνιο
Το Σαββατοκύριακο η παραλία του Βόλου δεν θύμιζε σε τίποτα Μάρτιο. Γεμάτη από κόσμο που βολτάριζε, ενώ στις καφετέριες δεν έβρισκες καρέκλα αδειανή ούτε για δείγμα. Η νεολαία μάλιστα βολτάριζε με κοντομάνικα και δημιουργούσε την αίσθηση ότι δεν είμαστε στον τρίτο αλλά στον έκτο μήνα του χρόνου. Δεν ξέρουμε αν η ωραία εικόνα και η καλοκαιρινή αίσθηση που απέπνεε η παραλία του Βόλου το Σαββατοκύριακο είναι μήνυμα αισιόδοξο ή όχι. Ωστόσο οι Βολιώτες και οι επισκέπτες το ευχαριστήθηκαν το πρόωρο καλοκαιρινό κλίμα.
Χ.Μ.

Συνταξιούχοι μηχανικοί
Χαράς ευαγγέλια για τους συνταξιούχους μηχανικούς του ΤΣΜΕΔΕ, καθώς από τις 23 Μαρτίου θα κατατίθεται στην τράπεζα η νέα αναπροσαρμοσμένη σύνταξή τους, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στο νέο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πριν από λίγους μήνες. Επίσης οι συνταξιούχοι μηχανικοί θα λάβουν και τα αναδρομικά τους από την 1 Ιανουαρίου 2006 ένα αρκετά σεβαστό ποσό.
Δ.Χ

22 άτομα σε ένα θάλαμο!
Σε θαλάμους που μόνο για χώρους ανάρρωσης δεν προσφέρονται στοιβάζονται ηλικιωμένοι ασθενείς στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, την ώρα που η νέα πτέρυγα έτοιμη «παρατηρεί» όσα τριτοκοσμικά συμβαίνουν στην παλιά, εις βάρος των πολιτών και των ίδιων των εργαζομένων.
Συνθήκες άθλιες σε θάλαμο της Παθολογικής με 11 κρεβάτια. Ηλικιωμένοι άρρωστοι, ο ένας δίπλα στον άλλο, με όσα αυτονόητα για όλους συνεπάγεται αυτή η δραματική κατάσταση. Σημειώστε ότι το βράδυ, που ο καθένας έχει τον δικό του συνοδό μέσα σε ένα δωμάτιο βρίσκονται 22 άτομα!…
Β.Σ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου