ΤΟΠΙΚΑ

Θανάσιμος τραυματισμός 76χρονου ~ Έφυγε σε γκρεμό το φορτηγάκι του

θανάσιμος-τραυματισμός-76χρονου-έφυγε-17337

Κατευθύνονταν προς το κτήμα του στο Μικρό μαζί με δύο εργάτες

Τραγικά σταμάτησε για ηλικιωμένο αγρότη, κάτοικο εν ζωή Λαύκου, η χθεσινή διαδρομή με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητό του προς το κτήμα του, στην περιοχή του Μικρού, για τη συγκομιδή ελαιών.

Το αγροτικό όχημα, μάρκας Nissan, που οδηγούσε ο 76χρονος και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα νεαρής ηλικίας, τους οποίους είχε μαζί του ως εργάτες, βγήκε από την πορεία του και κινήθηκε σε πλαγιά. Μετά από τούμπες, το όχημα ακινητοποιήθηκε σε βάθος 70 μέτρων, με τις δύο πλαϊνές ρόδες δηλαδή στον αέρα.

Η πλευρά του οδηγού καρφώθηκε στο έδαφος και το σώμα του ηλικιωμένου εγκλωβίστηκε. Οι δύο εργάτες κατάφεραν να εξέλθουν μόνοι τους από το φορτηγάκι χωρίς να τραυματιστούν.

Την πτώση του οχήματος στην πλαγιά είδε διερχόμενος από το σημείο οδηγός ΙΧ, ο οποίος ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές. Τρία οχήματα και επτά πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής, κινήθηκαν άμεσα στον τόπο του τροχαίου, όταν ενημερώθηκαν για το συμβάν στις 8.30 το πρωί.

Στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού, όμως, ο 76χρονος ήταν νεκρός. Οι δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, 23 και 26 ετών, μετέβησαν για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε όταν το φορτηγάκι, με κατεύθυνση από το Λαύκο προς το Μικρό, σε μικρή αριστερή στροφή βγήκε δεξιά από την πορεία του, κινήθηκε προς την πλαγιά και μετά από τούμπες ανετράπη σε βάθος 70 μέτρων. Στο συγκεκριμένο σημείο ο δρόμος είναι φαρδύς. Εκτιμάται ότι είτε από μηχανική βλάβη το φορτηγάκι εξετράπη της διαδρομής του, είτε ξαφνικό πρόβλημα με την υγεία του αντιμετώπισε ο 76χρονος, ο οποίος έπασχε από καρδιολογικά προβλήματα, και έχασε τις αισθήσεις του.

Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών.

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου