ΤΟΠΙΚΑ

Φονική επίθεση στο Στ. Λημνιό

φονική-επίθεση-στο-στ-λημνιό-851206

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε προχθές το βράδυ στη διασταύρωση μπροστά από τον υποσταθμό της ΔΕΗ στο Αλιβέρι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Νέας Ιωνίας κ. Στέλιος Λημνιός.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ της Τρίτης, όταν ο εκπαιδευτικός και Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας, οδηγώντας το αυτοκίνητό του βγήκε από την οδό Αδραμυτίου στην οδό Ελ. Βενιζέλου, προκειμένου στη συνέχεια να στρίψει αριστερά για να κατευθυνθεί στο Κολυμβητήριο που βρίσκεται σε απόσταση 500 περίπου μέτρων. Μπροστά στη διασταύρωση με τους σηματοδότες ένα κλειστό φορτηγάκι που ανέβαινε την οδό Βενιζέλου, σταμάτησε στα φανάρια και του έκλεισε το δρόμο. Από το κλειστό βαν κατέβηκαν επτά τσιγγάνοι, κάτοικοι του παρακείμενου οικισμού αθιγγάνων, ηλικίας 20-30 ετών περίπου, οι οποίοι τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον κτυπούν στο πρόσωπο και το σώμα.
Τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν ήταν εφιαλτικά για το σημερινό Αντιδήμαρχο που είδε το χάρο με τα μάτια του. Μέσα στην ατυχία του ωστόσο ήταν και τυχερός, καθώς ένας διερχόμενος οδηγός έριξε πάνω στους δράστες τα φώτα του αυτοκινήτου του και έβαλε τις φωνές. Κάποιος από τους δράστες, σύμφωνα με τον παθόντα, τον αναγνώρισε και μαζί με άλλους δύο ομοφύλους του τράπηκαν σε φυγή και χάθηκαν μέσα στα παραπήγματα του Αλιβερίου. Οι υπόλοιποι τέσσερις συνέχισαν να τον κτυπούν. Εκείνη την ώρα διερχόταν από την οδό Δοξοπούλου ένα περιπολικό της Αστυνομίας, με τα μέλη του πληρώματος να επεμβαίνουν και να τους συλλαμβάνουν. Λίγη ώρα αργότερα οι τέσσερις δράστες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ιωνίας, όπου και κρατήθηκαν. Ο Αντιδήμαρχος μεταφέρθηκε από διερχόμενο οδηγό αυτοκινήτου στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάκωση κεφαλής, ενώ έφερε εκδορές και εκχυμώσεις στο πρόσωπό του. Οι γιατροί ήθελαν να τον κρατήσουν στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Τελικά ο Στέλιος Λημνιός υπέγραψε και πήρε εξιτήριο λίγο μετά τη 1 το βράδυ.
Ο κ. Λημνιός χθες βράδυ εμφανώς ταραγμένος είπε πως δεν σκοπεύει να κάνει μήνυση στους πρωταγωνιστές της εις βάρος του επίθεσης ενώ έκανε λόγο για απρόκλητη επίθεση και για δολοφονικά κτυπήματα από ορισμένους από αυτούς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου