ΤΟΠΙΚΑ

Πενήντα κουβέρτες σε κρατούμενους

πενήντα-κουβέρτες-σε-κρατούμενους-25352

Ανταπόκριση στο κάλεσμα της Μητρόπολης για συγκέντρωση κλινοσκεπασμάτων

Αρκετοί ευαισθητοποιημένοι Βολιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής Εκκλησίας για προσφορά κλινοσκεπασμάτων, προκειμένου να ενισχυθεί το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης.

Ηδη φορτηγό συγκεντρώνει τις κουβέρτες που συγκεντρώθηκαν στους ναούς, προκειμένου να τις μεταφέρει στο Συνεδριακό Θεσσαλίας. Στο μεταξύ, με πρωτοβουλία του «Εσταυρωμένου», διανεμήθηκαν πενήντα περίπου κλινοσκεπάσματα, δεκαπέντε στα κρατητήρια της Ασφάλειας και τριάντα πέντε αντίστοιχα, στα κρατητήρια της Νέας Ιωνίας.

Οι κουβέρτες που έχουν συγκεντρωθεί, χάρη στην ευαισθησία και την άμεση ανταπόκριση πολλών Βολιωτών, θα διανεμηθούν από τον «Εσταυρωμένο» μέσω της «Διακονίας» της τοπικής Εκκλησίας, σε όσους τις έχουν ανάγκη.

Οι κουβέρτες που συγκεντρώθηκαν σε διάστημα μιας εβδομάδας, θα καλύψουν τις ανάγκες κρατουμένων αλλά και απόρων, οι οποίοι στερούνται ακόμη και τα στοιχειώδη. «Εχουμε ανάγκη από κλινοσκεπάσματα και η προσπάθεια συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, διότι πρέπει να υπάρχει απόθεμα για την κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών του κόσμου» όπως αναφέρει στο σημείο αυτό ο πρόεδρος του Συλλόγου Συμπαραστάσεως του Βόλου, π. Θεόδωρος Μπατάκας.

Οσοι επιθυμούν να συνδράμουν την προσπάθεια, μπορούν να απευθύνονται στη «Διακονία» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γλάδστωνος και Γ. Καρτάλη καθημερινά 8.30 πμ έως 12.30 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου