ΤΟΠΙΚΑ

Δύο τυχερά 5άρια στη Μαγνησία κερδίζουν από 64.456,84 ευρώ!

δύο-τυχερά-5άρια-στη-μαγνησία-κερδίζου-25444

Δεκατέσσερα άτομα έπαιξαν το ένα δελτίο στο Βόλο, ενώ ο τυχερός στη Ν. Αγχίαλο που έριξε απλό δελτίο δεν εμφανίστηκε στο πρακτορείο

Μπορεί τα «χρυσά» δελτία που κερδίζουν από 9 εκατ. να μην έπεσαν στο Βόλο ωστόσο εντοπίστηκαν δύο τυχερά 5άρια στη Μαγνησία, ένα στο Βόλο και ένα στη Νέα Αγχίαλο. Οι τυχεροί κερδίζουν από 64.456,84 ευρώ ο καθένας.

Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Ειδικότερα τα τυχερά δελτία Τζόκερ παίχτηκαν, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της Μελπομένης Στράκα (Ιάσονος 99) με τυποποιημένο σύστημα και το δεύτερο 5άρι παίχτηκε στο πρακτορείο της Ζωής Ραφτοπούλου με απλό δελτίο στην Ν. Αγχίαλο (Ελληνικής Αεροπορίας 101), με απλό δελτίο Τζόκερ.

Ειδικότερα όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Γιώργιος Πατκίδης, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ (στην οδό Πολυμέρη) και σύζυγος της Μελπομένης Στράκα: «Το τυχερό δελτίο Τζόκερ που κερδίζει 64.456,84 παίχτηκε από 14 συνολικά άτομα, μισούς άντρες και μισές γυναίκες και κόστισε συνολικά 140 ευρώ αφού ήταν δελτίο με ομαδικό πλήρες σύστημα».

Ο κ. Πατκίδης ανέφερε επίσης ότι οι τυχεροί είναι άνθρωποι του μεροκάματου, οπότε τα χρήματα που θα μοιραστούν θα πιάσουν τόπο. Μάλιστα χθες, ανά τακτά διαστήματα έσπευδαν στο πρακτορείο οι τυχεροί του δελτίου για να εξαργυρώσουν το μερίδιο των κερδών που τους αντιστοιχούσε.

Για το πρακτορείο την Μελπομένης Στράκα, οι επιτυχίες στο Τζόκερ ήταν δύο, αφού εκτός από το τυχερό 5άρι, εντοπίστηκε ακόμη ένα τυχερό δελτίο Τζόκερ 4 +1 με τον τυχερό Βολιώτη να κερδίζει 2.090 ευρώ.

Όσον αφορά στο δεύτερο τυχερό 5άρι που παίχθηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της Νέας Αγχιάλου, ο τυχερός ακόμη δεν έχει εμφανιστεί, πιθανότατα για να κρατήσει την ανωνυμία του ή επειδή ακόμη δεν έχει κοιτάξει τους αριθμούς.

Όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η ιδιοκτήτρια του πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Ν. Αγχίαλο κ . Ζωή Ραφτοπούλου, το δελτίο ήταν απλά και κόστισε στον τυχερό μόλις 2,50 ευρώ αφού συμπλήρωσε 5 στήλες. Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι πριν από 3 μήνες στο πρακτορείο της υπήρξε ακόμη μια μεγάλη επιτυχία στο Τζόκερ με τον τυχερό να κερδίζει 105.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ, η κίνηση που είχαν τις προηγούμενες ημέρες ήταν διπλάσια, συγκριτικά με μια απλή καθημερινή ημέρα και αυτό οφείλονταν στα 18,4 εκατ. ευρώ που μοίρασε το παιχνίδι του ΟΠΑΠ, καθώς ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του Τζόκερ.

Τα τυχερά δελτία του Τζόκερ που παίχτηκαν στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της Μελπομένης Στράκα

Ο Γιώργος Πατκίδης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου