ΤΟΠΙΚΑ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος

μεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Οπως πάει, θα κλείσουν και οι χωματόδρομοι. Ακόμα μια φορά να βγει ο Χατζηγάκης και να πει ότι δεν δίνει ούτε ευρώ παραπάνω και δεν θα κυκλοφορείς στην Ελλάδα ούτε με ελικόπτερο. Παζάρι και διαπραγμάτευση με μία τιμή και μία τελική προσφορά δεν υπάρχει.

Το επαναλαμβάνουμε ότι όσο μια τετραμελής αγροτική οικογένεια χρειάζεται να πουλήσει 600 κιλά καλαμπόκι, που αποτελεί την παραγωγή δύο στρεμμάτων, προκειμένου να πάει μια βραδιά στο τσιπουράδικο, κανένα πακέτο δεν θα χωράει τα μπλόκα. Τα πακέτα θα εξανεμίζονται και τα μπλόκα θα πολλαπλασιάζονται.

Δεν θα γίνουν εκλογές, απάντησε χθες στη βουλή ο Καραμανλής. Όσο δεν έγινε κι ανασχηματισμός, θα μπορούσε να πει κανείς. Ανασχηματισμός, πρόωρες εκλογές και παράνομοι δεσμοί ούτε προαναγγέλλονται ούτε ανακοινώνονται.

Αυτή η δημοσκόπηση που δείχνει διαφορά 4,5 μονάδες υπέρ του ΠΑΣΟΚ, δεν πιστεύουμε να έγινε στα μπλόκα. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η μαυρίλα για την κυβέρνηση.

Ηλεκτρονικό βιβλίο παρουσίασε χθες στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να εισαχθεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ο πρωθυπουργός έσπευσε αμέσως να συμφωνήσει με την καινοτόμα πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εν τω μεταξύ να φτιάχναμε και καμιά σχολική αίθουσα, δεν θα ’ταν κι άσχημα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου