ΤΟΠΙΚΑ

“Κόκκινη” Καρδίτσα… και χωρίς εισιτήρια

κόκκινη-καρδίτσα-και-χωρίς-εισιτ-851206

Εχοντας στόχο να κάνουν κόκκινη την Καρδίτσα και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να φθάσει στη νίκη οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται για τον αυριανό αγώνα με την Αναγέννηση, περιμένοντας την Αναγέννηση της δικής τους ομάδας… παρά το γεγονός ότι η
καρδιτσιώτικη ΠΑΕ δεν έδωσε τα εισιτήρια που δικαιούνταν στους Βολιώτες.
Η ομάδα του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς της 19ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής θα έχει απουσίες και οι Βολιώτες φίλαθλοι θέλουν να βρεθούν στην Καρδίτσα με κάθε μέσο, για να συμπαρασταθούν στους ερυθρόλευκους, πιστεύοντας ότι θα βρουν εισιτήρια στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας.
Στο μεταξύ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή της καταγγέλλει ως απαράδεκτη τη στάση των διοικούντων της ιστορικής ομάδας της Αναγέννησης Καρδίτσας, που δεν παραχωρούν εισιτήρια για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα της Κυριακής, ενώ είχε αποφασιστεί ομόφωνα από το Δ.Σ. της ΕΠΑΕ να υπάρχει κερκίδα φιλοξενουμένων σε κάθε γήπεδο και σε κάθε αγώνα.
Η ΠΑΕ της Καρδίτσας δεν παραχωρεί εισιτήρια με πρόσχημα την αστυνομία, παρότι η ΠΑΕ του Βόλου έδωσε εισιτήρια στους φιλάθλους της στον αγώνα μεταξύ των ομάδων στο Πανθεσσαλικό, στον πρώτο γύρο.
Λυπούμαστε, αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, για τον τρόπο σκέψης των διοικούντων της καρδιτσιώτικης ΠΑΕ και τους θέτουμε προ των ευθυνών τους, αφού οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου είναι αποφασισμένοι να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να μεταβούν στη γειτονική Καρδίτσα.
“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν φέρει καμία ευθύνη για ο,τιδήποτε συμβεί, αφού τον όλο χειρισμό του θέματος έχει αναλάβει η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Αν νομίζουν όμως οι παράγοντες της Καρδίτσας ότι κάνουν καλό στην ομάδα τους με τέτοιες συμπεριφορές, τους τονίζουμε ότι μόνο καλό δεν κάνουν, αλλά δημιουργούν εντάσεις και οξύνουν το κλίμα αδικαιολόγητα” καταλήγει η βολιώτικη ΠΑΕ, ενώ ανακοίνωση για το θέμα των εισιτηρίων στην Καρδίτσα εξέδωσαν και οι austrians boys, που αναφέρουν: “Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τελικά κάποιοι άνθρωποι στη χώρα που ζούμε δεν ξέρουν τι σημαίνει φιλοξενία και τι προφορική συμφωνία. Oι κύριοι της Καρδίτσας, όπως και πριν 2 χρόνια, δεν επιθυμούν τη μετάβασή μας, φαίνεται διστάζουν να μην τους κόψουμε την πορεία πρωταθλητισμού τους. Τη δίψα μας όμως και την τρέλα μας δεν τη μάθανε και ξέχασαν που πριν 2 χρόνια το κομβόι από το Βόλο κοκκίνισε την πόλη τους και το γήπεδό τους. Αν τελικά δεν αλλάξουν νοοτροπία και δε μας επιθυμούν, το κομβόϊ το δικό μας θα ξεκινήσει 11:30 από τα γραφεία του club Μαγνήτων/Ιωλκού. Καλούνται όλοι οι οπαδοί της ομάδος να ακολουθήσουν τη μαζική μετάβασή μας στην Καρδίτσα, ώστε το κομβόι να φτάσει επιτυχώς στο γήπεδο.”
Στο αγωνιστικό μέρος ο Ολυμπιακός στην Καρδίτσα θα είναι ελλιπής στην επίθεση, χωρίς τον 1ο σκόρερ του Ηλία Ιωάννου που είναι τραυματίας (όπως και ο Ράμι) και χωρίς τον τιμωρημένο Λάμπρο Χανιώτη.
Ο Τζουζέπε Ματεράτσι προσπαθεί να βρει τις εναλλακτικές λύσεις για να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα και ο Ολυμπιακός να φύγει νικητής από την Καρδίτσα.
Άλλωστε τα προβλήματα με απουσίες δεν είναι μόνο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, που αναγκαστικά για μια ακόμη φορά θα είναι διαφορετική, με τη δεδομένη απουσία του Θοδωρή Πακάλτση που είναι τιμωρημένος και πιθανόν και την απουσία του Γάλλου Αλεν Ραγκουέλ, που θα διαφοροποιήσει και τη δεξιά πλευρά.
Ο Ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται να έχει δοκιμάσει αρκετά σχήματα, αλλά και ένα διαφορετικό σύστημα από αυτό το 4-4-2 που έχει συνηθίσει, χωρίς να αποκλείεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι να το τροποποιήσει σε 4-5-1 με Άλβαρεζ δεξιά, ένα επιθετικό και τον Ροζάλες στην 11άδα ή και σε 3-5-2, που πρακτικά σημαίνει ότι θα παίζουν τρεις στην άμυνα, Αλβάρεζ, Κατσικάς, Λιόλιος… οι πλάγιοι που ίσως είναι Σκαρτσίλας δεξιά και Κουτσοκώστας αριστερά θα είναι πιο προωθημένοι, τις άλλες τρεις θέσεις στα χαφ να έχουν οι τρεις από τους Ιράλα, Βεργώνη, Ουαταρά, Ιακωβάκη και στην επίθεση, αν χρησιμοποιηθεί ο Κοντέων, θα έχει δίπλα του έναν εκ των Μιχάλη, Γιακάκογλου.
Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει και ένας μόνον προωθημένος και το σύστημα να γίνει 4-3-2-1, ενώ δεν αποκλείεται να έχει συμμετοχή στον αγώνα και ο Αργεντίνος Ροζάλες…
Ο Πέτρος Κοντέων έως το περσινό πρωτάθλημα αγωνιζόταν πάντα ως επιθετικός και με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε 2 γκολ σε 29 ματς. Πιο πριν αγωνιζόμενος και ως μέσος στο Διαγόρα σε 25 ματς είχε επίσης δυο γκολ, ενώ η καλή του επιθετική χρονιά ήταν η περίοδος 2004-2005, όταν με τη φανέλα της Νίκης πέτυχε 7 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο.
Φέτος ο Γιόζεφ Μπουμπένκο τον έκανε κεντρικό αμυντικό και πήγε αρκετά καλά στα 12 ματς που αγωνίσθηκε (έλειψε από το ματς με Εθνικό) μέχρι τις 7/12/08 που τραυματίσθηκε.
Σε περίπτωση πάντως που ο Κοντέων δεν αγωνισθεί στην επίθεση αλλά στην άμυνα, το σχήμα και το σύστημα θα διαφοροποιηθεί. Η άλλη λύση είναι αυτή του Αλέξη Γιακάκογλου, που στα 8 παιγνίδια που είχε συμμετοχή, μόνο σε ένα (στην Καβάλα) ο Ολυμπιακός γνώρισε ήττα, ενώ στα 3 ματς που ξεκίνησε βασικός η ομάδα κέρδισε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου