ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζεται το ξεκαθάρισμα

συνεχίζεται-το-ξεκαθάρισμα-851206

Για ακόμη έναν ή δύο παίκτες που θα κληθούν να λύσουν την συνεργασία τους με την ομάδα καλείται να αποφασίσει τις επόμενες ημέρες ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης. Το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ συνεχίζεται, την ώρα που νεότερο δεν υπάρχει από τον μεταγραφικό τομέα.
Οσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που θα φύγουν από την ομάδα, κανένα στοιχείο δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, αν και κατά το πρόσφατο παρελθόν ο προπονητής και ο μεγαλομέτοχος της Νίκης έχουν εκφράσει παράπονα για κάποιους παίκτες. Ο Ριβελίνο πάντως, που πριν τα Χριστούγεννα φάνταζε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα του στο τερέν και στα τελευταία μάλιστα ματς είχε καλή απόδοση. Ετσι ο Βραζιλιάνος φαίνεται να έχει κερδίσει με το «σπαθί» του την παραμονή του στη Νέα Ιωνία, αν και φυσικά τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι άνθρωποι της Νίκης. Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης και ο Στράτος Γιδόπουλος θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν για τους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν παρελθόν και θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Να θυμίσουμε ότι ήδη έχουν φύγει οι Θοδωρής Μητράκας και Παναγιώτης Δερμητζόγλου, με τον πρώτο μάλιστα να συνεχίζει στον Ρήγα Φεραίο.
Στα μεταγραφικά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και τίποτα νεότερο. Από τη στιγμή που «χάθηκε» ο Γιώργος Αντωνόπουλος και κατέληξε στην Καλαμαριά, δεν ακούστηκε κάποιο άλλο όνομα ποδοσφαιριστή που να ενδιαφέρει το κυανόλευκο συγκρότημα. Ο Στράτος Γιδόπουλος πάντως δηλώνει ότι «αν προκύψει κάτι εξαιρετικό που κάνει την διαφορά, η Νίκη θα προχωρήσει για την απόκτησή του», χωρίς όμως να σημαίνει ότι οι κυανόλευκοι συνεχίζουν εναγωνίως την αναζήτησή τους για να βρουν παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ. Αλλωστε τα κενά σε όλες τις γραμμές καλύφθηκαν με τις έξι μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν μέχρι στιγμής. Οι τρεις μάλιστα από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν με μεταγραφή και συγκεκριμένα οι Γεωργιάδης, Μπονβίν και Πανακούλιας έχουν κάνει ήδη το ντεμπούτο τους, δείχνοντας σε γενικές γραμμές καλά στοιχεία και ότι θα βοηθήσουν ουσιαστικά την προσπάθεια της Νίκης στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Οπως είπε όμως και ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης χρειάζονται βελτίωση στη φυσική κατάσταση και προσαρμογή στη δική του φιλοσοφία παιχνιδιού και στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Μέχρι την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των κυανολεύκων ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός έχει αρκετές ημέρες μπροστά του, ώστε να δουλέψει με τους παίκτες του σε φυσική κατάσταση και τακτική και να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του.
Η προετοιμασία των κυανολεύκων συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, αφού δεν υπάρχουν τραυματίες και στις προπονήσεις υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου