ΤΟΠΙΚΑ

Επί τάπητος στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου τα δημοτικά τέλη για το 2015

επί-τάπητος-στην-οικονομική-επιτροπή-31749

Στον καθορισμό των δημοτικών τελών καθαριότητας, φωτισμού, χρήσης κοινόχρηστων χώρων αλλά και τελών διαφήμισης για το 2015, προχωρά η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου, στην συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτης, στη 1 το μεσημέρι.

Στην ίδια συνεδρίαση θα καθοριστεί και ο δημοτικός φόρος ηλεκτροδοτούμενων χώρων για το έτος 2015 καθώς επίσης τα τέλη και οι φόροι στους πρώην Δήμους Πορταριάς, Αγχιάλου και Αγριάς.

Ακόμη θα συζητηθεί το ύψος, η διαδικασία και ο τρόπος καταβολής και είσπραξης του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους από τους προσερχόμενους στους χώρους των λαϊκών αγορών του Δήμου πωλητές (επαγγελματίες – παραγωγούς).

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν και οι όροι της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού κτιρίου, στο πάρκο Αναύρου, που πέρυσι είχε μείνει ανεκμετάλλευτο εξαιτίας της υψηλής τιμής εκκίνησης της δημοπρασίας.

Ανακλήσεις αδειών

Εξάλλου, συνεδριάζει την Πέμπτη, στη μία το μεσημέρι, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Κυρίαρχο ζήτημα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Υπάρχουν έξι εισηγήσεις για αφαίρεση αδειών μουσικών οργάνων από ισάριθμες επιχειρήσεις και 14 ακόμη εισηγήσεις για την ανάκληση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας αντίστοιχων επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου