ΤΟΠΙΚΑ

Επιχείρηση αναδίπλωσης… και συνέχειας

επιχείρηση-αναδίπλωσης-και-συνέχει-851206

Επιχείρηση αναδίπλωσης και επιστροφής στην ηρεμία, ώστε να υπάρξει η καλή συνέχεια που όλοι θέλουν ξεκίνησε στον Ολυμπιακό, με τον ιδιόκτητη της ΠΑΕ Αχιλλέα Μπέο να διευκρινίζει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας ότι μπορεί να ισχύει το ότι η ΠΑΕ πωλείται, αλλά μέχρι να βρεθεί αγοραστής αυτός θα προσπαθεί για το καλύτερο της ομάδας. Όσον αφορά στα σχόλια για την πόλη του Βόλου που πείραξαν πολλούς, ο Αχ. Μπέος διευκρίνισε ότι αναφερόταν σε αυτούς τους λίγους και μόνο που αποδοκίμαζαν την ομάδα.
Επί της ουσίας ο Αχιλλέας Μπέος και εφ’ όσον είναι δύσκολο ως αδύνατο να βρεθεί τώρα ενδιαφερόμενος αγοραστής της ΠΑΕ, θα μπορέσει να φθάσει σε αυτό που θέλει και έκανε όραμα για τους φίλαθλους, δηλαδή την άνοδο του Ολυμπιακού στην μεγάλη κατηγορία.
Η χθεσινή ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου είχε ως εξής: “Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις μου ανακοινώνω και επίσημα την πρόθεσή μου για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Ολυμπιακού Βόλου.
Δηλώνω δε ότι δεν είναι στις προθέσεις μου σε καμία περίπτωση να δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.
Αντίθετα, για όσο χρονικό διάστημα παραμείνω κύριος μέτοχος και πρόεδρος, θα υπηρετήσω τον Ολυμπιακό Βόλου και θα τον προστατέψω με όλες μου τις δυνάμεις.
Περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσωπικά από μένα τον ίδιο σε ανοικτή συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου σε σύντομο χρονικό διάστημα.
(Σε ό,τι αφορά στην ατυχή προχθεσινή αναφορά μου για την πόλη του Βόλου, αυτή αφορούσε αποκλειστικά και μόνο σε μερίδα φιλάθλων που αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, κάτι εξάλλου που διευκρίνισα αλλά λόγω της φόρτισης της στιγμής, δεν διατυπώθηκε σωστά.
Θα ήθελα να υπενθυμίσω, για όσους τους διαφεύγει, ότι είμαι γέννημα θρέμμα Βολιώτης, άρα τουλάχιστον διατηρώ τα ίδια δικαιώματα με όλους τους Βολιώτες.
Εκφράζω λοιπόν δημόσια αυτό που αισθάνομαι με το δικό μου τρόπο, χωρίς ψέματα και υποκρισία.
Και σας θυμίζω ότι καθένας εισπράττει αυτό που του αξίζει και το μόνο σίγουρο είναι ότι για τη στάση και τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων φιλάθλων, δεν τους αξίζει αυτή η ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου)”.
Μετά τη δήλωση αυτή είναι σίγουρο ότι επανέρχεται η ηρεμία στην ομάδα αλλά και στους φιλάθλους, αν και υπάρχουν κάποιοι που σχολίαζαν χθες ότι δεν είναι καλυμμένοι πλήρως… αλλά για το καλό του Ολυμπιακού θα υποστηρίξουν την ομάδα…
Το ζητούμενο πλέον είναι η καλύτερη συνέχεια, αφού υπάρχουν τα περιθώρια και κυρίως η ομάδα έχει δείξει ότι έχει καλό πρόσωπο…
Την Κυριακή στην Καρδίτσα ο Ολυμπιακός θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου, αλλά και πολλά αγωνιστικά προβλήματα που καλείται να λύσει η τεχνική ηγεσία, με τον Τζουζέπε Ματεράτσι να βάζει τέρμα στους πειραματισμούς, αλλά οι συγκυρίες να τον οδηγούν στο να μην έχει μια σταθερή 11άδα. Στην ουσία την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα είναι χωρίς τη βασική του επίθεση, αφού θα λείψει ο Ηλίας Ιωάννου, που αντικαταστάθηκε στο τελευταίο ματς νωρίς νωρίς, ενώ εκτός λόγω καρτών θα είναι ο Λάμπρος Χανιώτης, που στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού είδε δύο κίτρινες. Απών θα είναι και ο Ραμί και έτσι, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, αναζητείται λύση για την επίθεση με τους Γιακάκογλου, Μιχάλη να καλούνται να σηκώσουν το βάρος.
Απών θα είναι ο Θοδωρής Πακάλτσης, καθώς ο αρχηγός των ερυθρόλευκων έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στην 19η αγωνιστική… ενώ το ευχάριστο είναι η επιστροφή στην 11άδα του Αποστόλη Κουτσοκώστα, όπως και του Πέτρου Κοντέων…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου