ΤΟΠΙΚΑ

Υφεση μετά την καταιγίδα

υφεση-μετά-την-καταιγίδα-851206

Στην Καρδίτσα θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως όρισε χθες η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, ωστόσο άλλα πράγματα απασχολούν τη συγκεκριμένη στιγμή την οικογένεια των ερυθρόλευκων.

Μετά τα όσα ακολούθησαν τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μεταξύ Ολυμπιακού και Πιερικού, το μέλλον της ομάδας του Βόλου βρίσκεται στον αέρα. Ο Αχιλλέας Μπέος φαίνεται να είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας και ψάχνει για τον επενδυτή που θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου ακόμη και από σήμερα. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό την παρούσα στιγμή, οπότε η υπόθεση πώλησης της ΠΑΕ μετατίθεται για το καλοκαίρι. Μέχρι τότε στο κουμάντο του συλλόγου θα παραμείνει ο Αχιλλέας Μπέος. Σχετικά με τα δρώμενα στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ, αναμένεται σήμερα ανακοίνωση Τύπου, με την οποία πιθανότατα και θα γίνεται γνωστό το «πωλητήριό» της, κάτι που έχει ήδη προαναγγείλει ο Αχιλλέας Μπέος. Αυτό που έχει διαβεβαιωθεί και στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πως η λειτουργία της ομάδας θα συνεχίσει κανονικά και δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα από την πλευρά της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές. Για χθες το βράδυ είχε προγραμματισθεί συνέλευση των μετόχων στην ΠΑΕ, από την οποία πάντως απουσίαζε ο ισχυρός άνδρας Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος παραμένει στην Αθήνα.

Αναζητείται επιθετικός
Με μισή ομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί στην Καρδίτσα ο Ολυμπιακός, καθώς πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η τεχνική ηγεσία. Από την μία απών θα είναι ο Θοδωρής Πακάλτσης, καθώς ο αρχηγός των ερυθρόλευκων έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στην 19η αγωνιστική. Παράλληλα ο Ηλίας Ιωάννου που αντικαταστάθηκε προχθές στο 6ο λεπτό έχει υποστεί θλάση στο γλουτό και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο για την επόμενη αγωνιστική. Εκτός λόγω καρτών θα είναι και ο Χανιώτης, που στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού είδε δύο κίτρινες. Απών θα είναι και ο Ραμί και έτσι, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, αναζητείται λύση για την επίθεση. Όμως ετοιμοπόλεμοι σε σχέση με την Δευτέρα αναμένεται να είναι ο Ροζάλες με τον Κουτσοκώστα, όπως και ο Κοντέων που επιστρέφει μετά από τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα για την 13η αγωνιστική.

Θεοδώρου «Να ’μαστε προσγειωμένοι»
Στην εκπομπή «Μετά το 90’» του Μαγνησία Σπορ Fm μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Κώστας Θεοδώρου, ζητώντας ηρεμία από τους φίλους της ομάδας. Χαρακτηριστικά είπε: «Αυτή τη στιγμή θα πρέπει όλοι να είμαστε προσγειωμένοι σε μια πραγματικότητα. Θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι σε αυτό το μεγάλο όνομα και το εγχείρημα που κάνει ο Αχιλλέας Μπέος στον Ολυμπιακό Βόλου. Κανένας άλλος δεν μπορεί να δρομολογεί και να λέει διάφορες απόψεις εκτός από τον ίδιο. Ο ίδιος έχει ένα όραμα και ένα σχέδιο. Το δεύτερο που θα ήθελα να πω από την εμπειρία μου τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου, είναι πως αυτή στιγμή θέλει πολλή αυτοσυγκέντρωση και λίγες κουβέντες. Πιστεύω πως η κρίση θα ξεπεραστεί και θα δρομολογηθούν καλύτερες ημέρες για τον Ολυμπιακό. Οι οποιεσδήποτε σκέψεις που έχει αυτός ο παράγοντας που ανέλαβε τις τύχες του Ολυμπιακού Βόλου είναι από στόμα του ιδίου και κανενός άλλου. Το τι θα πράξει αύριο το πρωί, πιστεύω πως θα επικρατήσει πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πλατειάσουμε πάρα πολύ, πιστεύω ότι χρειάζεται ψυχραιμία, αυτοσυγκέντρωση με στόχο το αύριο και το καλύτερο του Ολυμπιακού Βόλου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου