ΤΟΠΙΚΑ

Φρίκη! Επνιξε τα σκυλιά με τα χέρια του!!!

φρίκη-επνιξε-τα-σκυλιά-με-τα-χέρια-του-851206

Μάρτυρες μιας ιδιαίτερα αποτρόπαιης σκηνής έγιναν το Σάββατο το βράδυ οκτώ κυνηγοί στη περιοχή «Τσούκα», κοντά στο Παπά Νερό του Δήμου Μουρεσίου, οι οποίοι αντίκρισαν τα δύο κυνηγόσκυλά τους πνιγμένα από τα χέρια του ιδιοκτήτη ενός περιφραγμένου κτήματος. Ο δράστης συνελήφθη, αλλά αφέθη ελεύθερος.
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οκτώ κυνηγοί, όταν το Σάββατο το βράδυ είδαν τα δύο κυνηγόσκυλά τους να κείτονται νεκρά, πνιγμένα από τα χέρια του Β.Π., κατοίκου της περιοχής, με τη δικαιολογία πως τα εν λόγω σκυλιά εισήλθαν στο περιφραγμένο κτήμα του και έφαγαν μια προβατίνα.
Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί, όταν περίπου στις 9:30 π.μ. οι οκτώ κυνηγοί βγήκαν για το συνηθισμένο τους κυνήγι στη περιοχή «Τσούκα», κοντά στο Παπά Νερό του Δήμου Μουρεσίου.
Έως και τις 4:00 μ.μ. περίπου όλα ήταν ήσυχα, όταν συνειδητοποίησαν πως έλειπαν τα δύο κυνηγόσκυλά τους. Ανήσυχοι άρχισαν να τα ψάχνουν στην ευρύτερη περιοχή, αλλά μάταια.
Η πρώτη τους σκέψη ήταν πως τα σκυλιά θα είχαν πάει σε κάποιο μέρος, όπου κοντά θα υπήρχαν πρόβατα. Οι οκτώ κυνηγοί κινήθηκαν σε ένα κοντινό κτήμα, ιδιοκτησίας του Β.Π., ο οποίος και κατηγορήθηκε ως δράστης του πρωτοφανούς περιστατικού.
Όπως περιγράφει ένας από τους κυνηγούς, ο κ. Γιώργος Μπαστούνης, «σκεφτήκαμε ότι τα σκυλιά θα ήταν κοντά σε κάποιο σημείο που υπάρχουν πρόβατα. Κατευθυνθήκαμε λοιπόν στο κτήμα κάποιου που είναι κάτοικος χρόνια στη περιοχή και είναι και φίλος».
Όταν οι κυνηγοί ρώτησαν τον Β.Π. πού είναι τα σκυλιά τους και αν τα είχε δει για να τους βοηθήσει, στην αρχή απαντούσε πως δεν γνώριζε τίποτα. Όταν όμως οι κυνηγοί άρχισαν να τον πιέζουν και να τον κατακλύζουν με ερωτήσεις, ο Β.Π. άρχισε να φωνάζει και να εξαπολύει εναντίον τους υβριστικές κουβέντες.
«Φερόταν σα να είναι τρελός. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το τι ακούσαμε. Μας απαντούσε για τα σκυλιά ότι πήγανε στον Άδη, μας έβριζε και γελούσε», μας λέει ο κ. Μπαστούνης.
Ο ίδιος προσθέτει πως «επειδή φανταστήκαμε ότι τα σκυλιά τα κρατούσε ο συγκεκριμένος από τη συμπεριφορά του και επειδή τον γνωρίζω χρόνια, του ζήτησα να μας τα δώσει πίσω και αν είχαν προκαλέσει κάποιο τραυματισμό σε κάποιο πρόβατο, να του το αναπληρώσουμε».
Πράγματι ο κ. Μπαστούνης ζήτησε από έναν άλλο βοσκό στην περιοχή να του δώσει ζώα, αν τα χρειαστεί, και να τα πληρώσει. Ο Β.Π. στη σύγχυσή του φώναζε πως τα σκυλιά του φάγανε μερικά πρόβατα.
Μετά από φασαρία οι κυνηγοί κατάφεραν να βρούνε τα σκυλιά σε μια γούρνα με νερό μέσα στο κτήμα του Β.Π. Όπως ο ίδιος ομολόγησε, έπνιξε τα σκυλιά με τα χέρια του, γιατί του είχαν φάει τα πρόβατα.
Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί από το Α.Τ. Μηλεών, οι οποίοι και συνέλαβαν το δράστη εν μέσω ύβρεων και φωνών. Όπως διαπιστώθηκε, τα δύο κυνηγόσκυλα είχαν δαγκώσει μια προβατίνα.
Οι κυνηγοί υπέβαλαν μήνυση και αφού ο δράστης οδηγήθηκε στο Α.Τ. Μηλεών, αφέθηκε ελεύθερος.
Συγκλονισμένος ο κ. Μπαστούνης, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το περιστατικό και όπως χαρακτηριστικά τονίζει, «δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς το έκανε αυτό. Φαινόταν να είναι εκτός εαυτού, αλλά κάτι τέτοιο δεν το κάνει έτσι απλά ένας άνθρωπος. Δεν ξέρω τι να πω, είναι μια κατάσταση άνευ προηγουμένου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου