ΤΟΠΙΚΑ

Στα Τρίκαλα σήμερα ο Γιώργος

στα-τρίκαλα-σήμερα-ο-γιώργος-851206

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές άρχισε για το ΠΑΣΟΚ. Aυτή είναι η πολιτκή εκτίμηση που κάνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που σήμερα υποδέχεται τον Γιώργο Παπανδρέου στα Τρίκαλα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στις 12 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο της πόλης, ενώ στις 2.00 μ.μ. έχει προγραμματιστεί σύσκεψη με τα κομματικά στελέχη στο Φρούριο.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φτάνει σήμερα στα Τρίκαλα, έχοντας στόχο να απευθυνθεί καταρχήν στον λαό της Θεσσαλίας για να παρουσιάσει τα δέκα μέτρα του ΠΑΣΟΚ για την ανάκαμψη του αγροτικού τομέα. Στην ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου θα ζητήσει και πάλι εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι το Kίνημα είναι απολύτως έτοιμο πολιτικά και οργανωτικά να διεκδικήσει και να επιτύχει τη νίκη στις επόμενες εκλογές. Όποτε και αν γίνουν το επόμενο διάστημα. Πρόωρα ή όχι.
“H πολιτική δυναμική μας στηρίζεται και ενισχύεται με την ειλικρινή σχέση που οικοδομήσαμε με τους πολίτες. Mε τη συνεχή αποκάλυψη των αδυσώπητων για την πλειοψηφία του λαού πολιτικών της NΔ. Mε την κατάθεση προτάσεων και θέσεων για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες”, τονίζουν κομματικά στελέχη της Τρικούπη στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.
Για το ΠΑΣΟΚ πλέον κάθε ημέρα είναι πιθανή για προκήρυξη εκλογών”, δεδομένης φυσικά της οριακής δεδηλωμένης που έχει η Νέα Δημοκρατία και η οποία διαρκώς… μεταβάλλεται.
Οι επιτελείς της Χ. Τρικούπη θεωρούν ότι έχει πετύχει ο στρατηγικός σχεδιασμός μηνών, που ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ σε σοβαρή εναλλακτική πρόταση εξουσίας. Τα κορυφαία στελέχη εκτιμούν ότι η φιλοσοφία που επιχείρησε να εμπεδώσει ο Γιώργος Παπανδρέου από την αρχή της θητείας του, τώρα αποδίδει καρπούς.
«Οι δημοσκοπήσεις απλώς επιβεβαιώνουν την ορθότητα της στρατηγικής μας», λένε συνεργάτες του κ. Παπανδρέου και αναθαρρημένοι -κυρίως από τα ποιοτικά στοιχεία των μετρήσεων- είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις εξορμήσεις στην ύπαιθρο, προκειμένου να εδραιώσουν ακόμη περισσότερο το προβάδισμα.
Σε αυτή την κατεύθυνση εκτός από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα συνεχιστούν οι εξορμήσεις και των άλλων προβεβλημένων στελεχών, που έχουν την εντολή να οργώσουν την Ελλάδα σε μία προσπάθεια να συσπειρώσει το ακροατήριο του κόμματος και ενδεχομένως να το διευρύνουν”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου