ΤΟΠΙΚΑ

Επεσε από το κρεβάτι και τραυματίστηκε θανάσιμα!

επεσε-από-το-κρεβάτι-και-τραυματίστηκ-41633

Υπέστη βαρύτατο κρανιοεγκεφαλικό τραύμα ενώ παρέμενε κλινήρης στο σπίτι του, παλεύοντας με τον καρκίνο

Σοβαρό κρανιοεγκεφαλικό τραύμα, το οποίο στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του, υπέστη 65χρονος, πέφτοντας από το κρεβάτι του σπιτιού του! Ο άτυχος άντρας πάλευε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο και παρέμενε κλινήρης στο σπίτι του, έπειτα από σύντομη νοσηλεία του στο Νοσοκομείο Βόλου.

Πρόκειται για το συνταξιούχο εισπράκτορα του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας και ιδιαίτερα γνώριμο στους αθλητικούς χώρους από την έντονη δραστηριότητα και προσφορά του, μέσω του Αθλητικού Συλλόγου «Ιωλκός» Στέλιο Αδραχτά.

Χθες το απόγευμα, ενώ ήταν ξαπλωμένος και σε αδυναμία εξαιτίας της σοβαρής ασθένειας με την οποία πάλευε, ο 65χρονος έπεσε από το κρεβάτι του. Η σύζυγός του σοκαρισμένη αντίκρισε τον άντρα της στο πάτωμα και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στο βαρύτατο τραύμα που υπέστη.

Ο Στέλιος Αδραχτάς κατέλιπε τη σύζυγό του και ένα γιο. Το άγγελμα του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους παράγοντες και τους αθλητές του Α.Σ. «Ιωλκός» και όλους όσοι το γνώριζαν.

Ηταν για πολλά χρόνια ενεργό μέλος του Αθλητικού Συλλόγου «Ιωλκός», έχοντας σημαντική συμβολή με τη φυσική παρουσία του, αλλά και στηρίζοντας οικονομικά το σύλλογο.

Συντετριμμένοι όσοι το γνώριζαν, μιλούσαν για την απώλεια ενός ανθρώπου που έδινε απλόχερα τη βοήθειά του.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ιωλκός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου