ΤΟΠΙΚΑ

Εχασε τη μάχη για τη ζωή

εχασε-τη-μάχη-για-τη-ζωή-43524

Ο 47χρονος υπάλληλος καθαριότητας του Δ. Βόλου που είχε υποστεί εγκεφαλικό εν ώρα εργασίας

Τελευταίο αντί είπαν χθες, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον 47χρονο Ιωάννη Σπυριδάκη, υπάλληλο στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Βόλου, ο οποίος έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ βρισκόταν στην υπηρεσία του.

Η κηδεία του έγινε χθες το πρωί, από τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Ν. Ιωνία.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον άτυχο υπάλληλο της υπηρεσίας καθαριότητας, ξεκίνησε στις 13 Οκτωβρίου. Ηταν συνοδός απορριμματοφόρου και εκείνο το πρωί βρισκόταν στο ΧΥΤΑ. Περίμενε το όχημα να εκφορτώσει μετά την αποκομιδή των απορριμμάτων, όταν ξαφνικά λιποθύμησε μπροστά στα μάτια συναδέλφων του.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ ειδοποιήθηκε και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Δημ. Καντόλας. Ο 45χρονος μόνιμος υπάλληλος της υπηρεσίας, δέχθηκε τις ιατρικές φροντίδες, ωστόσο η κατάστασή του ήταν σοβαρή και επειδή δεν υπήρχε κρεβάτι διαθέσιμο στη ΜΕΘ του Αχιλλοπουλείου, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου στη Λαμία.

Εκεί άφησε και την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και την υπηρεσία του. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Δημήτρη Καντόλα, ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος και ευσυνείδητος υπάλληλος.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Σχετικά άρθρα:

Κατέληξε ο υπάλληλος που υπέστη εγκεφαλικό εν ώρα εργασίας

Υπάλληλος υπέστη εγκεφαλικό εν ώρα υπηρεσίας στο ΧΥΤΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου