Συνάντηση για την αξιοποίηση του σκοπευτήριου Ριζομύλου

Τελευταία ενημέρωση: 2014-10-24, 20:18:39
Συνάντηση για την αξιοποίηση του σκοπευτήριου Ριζομύλου

H αξιοποίηση του σκοπευτηρίου στο Ριζόμυλο, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου με το Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου και ειδικότερα με τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Δημήτριο Καρπίδα και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Δημήτριο Μελαχροινό.

Οι εκπρόσωποι του Σκοπευτικού Συλλόγου συζήτησαν με τη δημοτική αρχή το θέμα της αξιοποίησης του σκοπευτηρίου ζητώντας από το δήμαρχο Δημ. Νασίκα να αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου από την πλευρά του υπογράμμισε ότι πράγματι το Σκοπευτήριο Μακρών Αποστάσεων στο Ριζόμυλο αποτελεί μία σημαντική υποδομή που η νέα δημοτική αρχή σκοπεύει να αξιοποιήσει και άμεσα θα επιδιώξει επαφή με το Υπουργείο Αθλητισμού και το Υπουργείο Υποδομών προκειμένου να δρομολογηθούν οι ανάλογες παρεμβάσεις.

Τόνισε ότι το Σκοπευτήριο στο Ριζόμυλο μπορεί παράλληλα εξυπηρετήσει πολλούς κυνηγετικούς συλλόγους και αθλητές της Μαγνησίας, αλλά και άλλων νομών, και να εξελιχθεί σε κέντρο διοργάνωσης αθλητικών αλλά και πολιτιστικών γεγονότων σε συνδυασμό με την ανασύσταση του ταμιευτήρα της Κάρλας και την πρόθεση της νέας δημοτικής αρχής να διεκδικήσει την κατασκευή Κωπηλατοδρομίου στη λίμνη όπως είχε σχεδιαστεί στο πλαίσιο των Μεσογειακών Αγώνων που δυστυχώς τελικά δεν διοργανώθηκαν στην περιοχή μας.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
9
=