ΤΟΠΙΚΑ

Οι αστυνομικοί τίμησαν τον προστάτη τους

οι-αστυνομικοί-τίμησαν-τον-προστάτη-τ-49502

Δοξολογία για την εορτή του Αγίου Αρτεμίου τελέστηκε χθες στον Αγιο Νικόλαο

Επίσημη δοξολογία για την εορτή του Αγίου Αρτεμίου, Προστάτη της ΕΛ.ΑΣ, τελέστηκε χθες στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, παρουσία της ηγεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Στρατιωτικών αρχών.

Ο κ. Ιγνάτιος απευθυνόμενος προς τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, τους εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του, ενώ σημείωσε ότι συνοδοιπόροι στο δύσκολο και σπουδαίο έργο τους είναι η ειλικρινής αγάπη, η εμπιστοσύνη, οι ευχές και οι προσευχές του συνόλου της κοινωνίας.

Ο Αστυνομικής Διευθυντής Μαγνησίας, Γιάννης Τόλιας, υπογράμμισε από την πλευρά του ότι «ο Αγιος Αρτέμιος εργάστηκε μέχρι τέλους για την ειρήνη, την ελευθερία και την ασφάλεια των πολιτών», για να προσθέσει ότι «η καθιέρωσή του ως προστάτη της Αστυνομίας, αποτελεί ηθικό πρότυπο για τις αρετές που πρέπει να έχει ένας αστυνομικός».

Με την ευκαιρία της χθεσινής εορτής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του «στους συναδέλφους αστυνομικούς για το έργο που προσφέρουν καθημερινά, με αυτοθυσία για την υπηρεσία και κίνδυνο της ζωής τους, πολλές φορές», καλώντας τους «να συνεχίσουν τον ευγενή και αδιάκοπο αγώνα προς όφελος της κοινωνίας μας».

ΓΛ. ΥΔΡ.

(Φωτογραφία: ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου