ΤΟΠΙΚΑ

Υπό την επίδραση αλκοόλ κατέστρεφαν αυτοκίνητα

υπό-την-επίδραση-αλκοόλ-κατέστρεφαν-α-52438

Στο κρατητήριο οδήγησε τέσσερις φοιτητές η …νυχτερινή διασκέδαση

Καταστροφική μανία φαίνεται ότι έβγαλε χθες τα ξημερώματα το αλκοόλ σε τέσσερις νεαρούς φοιτητές.

Οι 18χρονοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην οδό Δημητριάδος να προκαλούν ζημιές σε αυτοκίνητα.

Στη 1.20 τα ξημερώματα σε κατάσταση μέθης, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι φοιτητές χτυπούσαν δύο αυτοκίνητα και στο φανάρι.

Οι 18χρονοι επρόκειτο να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Βόλου με τη διαδικασία του Αυτοφώρου χθες το μεσημέρι.

Τελικά, με προφορική εντολή της Εισαγγελίας, οι νεαροί συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και θα δικαστούν σε ρητή δικάσιμο.

Στο μεταξύ, χθες στις 9.30 πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν 41χρονο Βολιώτη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με φυλάκιση τριών μηνών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πυρκαγιά μικρής έκτασης

Αστραπιαία ήταν χθες η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλμυρού σε φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή ανάμεσα στο Αϊδίνι και τη Δημητριάδα.

Η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 6.50 το απόγευμα και ενώ στην περιοχή επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι χάριν στην αστραπιαία κινητοποίηση των πυροσβεστών αποσοβήθηκε ο κίνδυνος ραγδαίας εξάπλωσής της.

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε στις 8 το βράδυ, όμως πυροσβεστικό όχημα παρέμενε στον τόπο εκδήλωσης για προληπτικούς λόγους.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κοντά σε σκουπιδότοπο πέρασε το ρεύμα της περιοχής καίγοντας τις ελιές που βρήκε στο πέρασμά της ευτυχώς όχι σε μεγάλη έκταση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς συνεχίζεται.

Τραυματισμός από τροχαίο

Σε τραυματισμό, ευτυχώς ελαφρύ, σύμφωνα με την Αστυνομία, δικυκλιστή οδήγησε χθες το πρωί η σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στη Σκόπελο. Ο ένας εκ των δύο οδηγών των οχημάτων, ένας 28χρονος κάτοικος Σκοπέλου, δεν έφερε το προστατευτικό του κράνος, ενώ κατά την προανάκριση προέκυψε ότι δεν είχε ούτε και δίπλωμα οδήγησης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου