ΤΟΠΙΚΑ

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά

απορρίφθηκαν-τα-ασφαλιστικά-52818

Κατά της ΕΒΟΛ από δέκα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κατά των αρχαιρεσιών στις 6 Απριλίου 2014

Απορρίφθηκε προχθές από το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου η αίτηση αναστολής (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), δέκα μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, κατά της απόφασης Γενικής Συνέλευσης των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού, που διεξήχθησαν στις 6 Απριλίου 2014.

Ως γνωστόν είχε ήδη απορριφθεί με προηγούμενη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου και το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής κατά της ανωτέρω Γενικής Συνέλευσης.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο έκρινε μη αναγκαία την λήψη ασφαλιστικών μέτρων, καθώς, σύμφωνα με το σκεπτικό της αποφάσεως, δεν συντρέχουν κίνδυνοι από την εκτέλεση της απόφασης.

Οσον αφορά τις εκλογές της 6ης Απριλίου είχε αναδειχθεί εκ νέου πρόεδρος ο Νικήτας Πρίντζος, μετά από μια πετυχημένη συνεχόμενη 12ετή πορεία για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου και το εργοστάσιο ΕΒΟΛ, λαμβάνοντας τις ψήφους της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών.

Τέλος από την πλευρά τους οι δέκα παραγωγοί – μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού ζητούσαν με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την ακύρωση των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης, η οποία συγκλήθηκε στις 6 Απριλίου 2014 και από την οποία εκλέχθηκε, μετά τη διενέργεια εκλογών, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου