ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση με διευθυντικά στελέχη του εργοστασίου της Εύρηκα

συνάντηση-με-διευθυντικά-στελέχη-του-56963

Είχε η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη

Ενόψει της μετάβασης αρμοδιοτήτων από την Τράπεζα Πειραιώς στο φορέα διαχείρισης της Α’ ΒΙΠΕ, συνάντηση είχε χθες το πρωί η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη με τον Αριστομένη Κουνιστή, διευθυντή του εργοστασίου παραγωγής χημικών προϊόντων και πλαστικών ειδών συσκευασίας της εταιρείας ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ που λειτουργεί στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου και τον Γεώργιο Χατζόπουλο, τεχνικό διευθυντή, συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Μαγνησίας.

Η κ. Κολυνδρίνη ενημερώθηκε από τους υπευθύνους του εργοστασίου σχετικά με τη λειτουργία του, καθώς και για το σε εξέλιξη ευρισκόμενο επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας, που προβλέπεται να ολοκληρωθεί το έτος 2015, γεγονός που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της εταιρείας και κατά συνέπεια νέες θέσεις εργασίας.

Η αντιπεριφερειάρχης τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία που δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη διατήρηση υψηλού επιπέδου στην προστασία του περιβάλλοντος και ζήτησε πιστή εφαρμογή των εγκεκριμένων περιβαλλοντικών όρων του εργοστασίου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των όρων διάθεσης των επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων που διατίθενται στο δίκτυο ακαθάρτων της ΔΕΥΑΜΒ και σε θέματα ασφάλειας σχετικά με την αποθήκευση των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου, καθώς και στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων.

Ενημερώθηκε ακόμη από τον διευθυντή του εργοστασίου που συμμετέχει στο φορέα διαχείρισης της Α’ ΒΙΠΕ για τους στόχους και τις προτεραιότητες του φορέα με βασικό άξονα την υλοποίηση έργων αναβάθμισης των εγκαταστάσεων υποδομής της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου