ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτες και Λαρισαίοι σε θανατηφόρα καραμπόλα

βολιώτες-και-λαρισαίοι-σε-θανατηφόρα-851206

Βολιώτης σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, που έκοψε άθελά του το «νήμα της ζωής» μιας 30χρονης και ενός 16χρονου στο τραγικό δυστύχημα χθες το πρωί στο 91ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στις στροφές της Υλίκης.
Άλλο ένα αυτοκίνητο με Βολιώτες επιβάτες τυλίχθηκε στις φλόγες, στην καραμπόλα αυτοκινήτων που προκλήθηκε στην προσπάθεια των οδηγών να αποφύγουν το τροχαίο. Σώοι και αβλαβείς πρόλαβαν και βγήκαν από τα δύο συνολικά φλεγόμενα οχήματα οι επιβάτες.
Καρτέρι θανάτου στήθηκε στις 9:30 το πρωί στην εθνική οδό, στο ύψος της Υλίκης, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονη από τη Λάρισα προσέκρουσε στις πλευρικές μπάρες. Το όχημα ακινητοποιήθηκε κάθετα στο οδόστρωμα και η νεαρή οδηγός εξήλθε έντρομη από το αυτοκίνητο.
Ενώ βρισκόταν δίπλα στο όχημα, προς βοήθεια έσπευσε 16χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, ο οποίος ήταν συνεπιβάτης άλλου οχήματος και ο οδηγός του στάθμευσε στο σημείο για να δει τι είχε συμβεί.
Εκείνη τη στιγμή και ενώ τα δύο νεαρής ηλικίας άτομα βρίσκονταν μπροστά στο ακινητοποιημένο κάθετα στο δρόμο όχημα, τρίτο αυτοκίνητο με οδηγό Βολιώτη, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω περιορισμένης από τις στροφές ορατότητας, δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Το αυτοκίνητο παρέσυρε την 30χρονη από τη Λάρισα και τον 16χρονο από το Ακραίφνιο, προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό τους.
Ακολούθησε καραμπόλα τριών οχημάτων, το ένα με Βολιώτες επιβάτες, όταν οι οδηγοί φρενάρισαν απότομα, προκειμένου να μην πέσουν πάνω στα άλλα δύο που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.
Από την καραμπόλα δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες και καταστράφηκαν και από θαύμα κανείς από τους επιβάτες δεν υπέστη τον παραμικρό τραυματισμό, αφού πρόλαβαν και εγκατέλειψαν έγκαιρα τα φλεγόμενα οχήματα.
Η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δύο ρεύματα, για να διευκολυνθεί η κίνηση των ασθενοφόρων και των οχημάτων της Πυροσβεστικής. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στις 10:15 το πρωί. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η τροχαία Σχηματαρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου