ΤΟΠΙΚΑ

Με οδηγό την εμφάνιση στον Εύοσμο η Νίκη στην Καισαριανή για το διπλό

με-οδηγό-την-εμφάνιση-στον-εύοσμο-η-νί-851206

Καισαριανή όπως Εύοσμος… Με οδηγό την εμφάνιση και το διπλό της προπερασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, η Νίκη θα παραταχθεί αύριο (5 μ.μ.) στην Αττική κόντρα σε έναν άλλο Αστέρα, τον Εθνικό αυτή την φορά, σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δυο ομάδες και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ3. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν ότι ο βαθμός δυσκολίας για νίκη μέσα στην Καισαριανή είναι αρκετά υψηλός, αλλά εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν έστω να μην χάσουν και να δραπετεύσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει την απαραίτητη βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια.
Διακαής πόθος των κυανολεύκων πάντως είναι το «τρίποντο», κάτι που μόνο ο Ηλυσιακός έχει καταφέρει να κατακτήσει μέσα στην Καισαριανή, όπου ο Εθνικός Αστέρας μετρά παράλληλα έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες και αύριο θέλει νίκη ώστε να μην μπλεχτεί σε άσχημες περιπέτειες. Οι τρεις βαθμοί είναι ό,τι χρειάζονται και οι φιλοξενούμενοι μετά από την λευκή ισοπαλία που παραχώρησαν την προηγούμενη αγωνιστική στον Μεσσηνιακό στην έδρα τους και την δικαίωση του Πανσερραϊκού, που τον έφερε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Από την προτελευταία θέση του πρωταθλήματος και με 20 βαθμούς στο σακούλι της, η ομάδα της Ν. Ιωνίας θα προσπαθήσει στα δεκατρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη της Β Εθνικής να κάνει την αντεπίθεσή της και να αποφύγει τις τρεις θέσεις που οδηγούν στην τελευταία τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος για το αυριανό ματς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Τζουλιάνο, που αποχώρησε με θλάση την περασμένη Δευτέρα από το τερέν του Πανθεσσαλικού, ενώ θα απουσιάζει και ο τιμωρημένος Αντώνης Ρίκα. Οι δυο αυτές απουσίες σε συνδυασμό με τις επιστροφές των Αρτσε, που εξέτισε την ποινή του και Γκάγκα, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, θα επιφέρουν αλλαγές στο βασικό σχήμα. Το τεχνικό τιμ προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με 4-5-1. Ο Βούζελα που άφησε καλές εντυπώσεις και αν μη τι άλλο έδειξε πάθος στην αναμέτρηση με τον Μεσσηνιακό, όπου πέρασε ως αλλαγή και θα αποτελέσει εκτός απροόπτου τον αντικαταστάτη του Τζουλιάνο στην άμυνα, ενώ Αρτσε και Κουτσογιάννης θα ξεκινήσουν στο κέντρο, την ώρα που τις περισσότερες πιθανότητες για αριστερό χαφ συγκεντρώνει ο Γκάγκας.
Ετσι ένα πιθανό σχήμα για τη Νίκη είναι με τον Γκίτκο να κάθεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στην τετράδα της άμυνας, ως κεντρικό δίδυμο τους Μπαλάφα και Αφόνσο που θα έχουν δεξιά τους τον Βούζελα και αριστερά τους τον Ρουμελιώτη. Στην μεσσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Χώνος δεξιά, Αρτσε, Κουτσογιάννης και Γκάγκας αριστερά, ενώ πίσω από τον προωθημένο Μουρατίδη θα παραταχθεί εκτός απροόπτου ο Σίμιτς. Εκτός αν προτιμηθεί ο Βόσνιος στα χαφ αντί του Κουτσογιάννη και ξεκινήσει ο Γκιόροκ. Η Νίκη σήμερα θα πραγματοποιήσει χαλάρωμα και στην συνέχεια ο Σταύρος Διαμαντόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει στις 12 μ.μ. για την Καισαριανή και θα την συνοδέψει ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας κ. Βαγγέλης Σταμουλάκης.
Ανακοίνωση του Blue Club
Από το Blue Club λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Στόχος του Blue Club «Παν. Ντοκούζης» είναι η συνέχεια της ιδέας και της ιστορίας Νίκης Βόλου, η διαφύλαξη και η προστασία της ομάδας και των ιδανικών της.
Πέρα από κόμματα ή συνδυασμούς, πέρα από κοινωνικές τάξεις, πέρα από οικονομικές διαφορές όλοι, μα όλοι, σαν δημότες αυτής της πόλης και ως κάτοικοι αυτού του Νομού πρέπει αυτή τη χρονική στιγμή (ίσως έπρεπε και πιο μπροστά, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ) να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, που μας αντιπροσωπεύει όλους.
Διαβάζοντας την επιστολή του κ. Μάκη Μπαλή, επικεφαλής τους συνδυασμού Δημοκρατική Συνεργασία θεωρούμε και εμείς από την πλευρά μας επιτακτική την έκτακτη Γενική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή όλων των φορέων και δυνάμεων για το καλό της αγαπημένης μας Νίκης.
Η συσπείρωση στην παρούσα φάση αποτελεί μονόδρομο και επιτακτική ανάγκη, όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου