ΤΟΠΙΚΑ

Είκοσι και όχι εννέα οι άνεργοι που θα καταρτισθούν στο ΠΕΔΥ

είκοσι-και-όχι-εννέα-οι-άνεργοι-που-θα-κ-66664

Διευκρινίζει η 5η ΥΠΕ

Σε είκοσι και όχι σε εννέα, όπως έγινε γνωστό προχθές από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας, ανέρχονται οι επιτυχόντες άνεργοι που θα καταρτισθούν σε θέματα μεταρρύθμισης για το ΠΕΔΥ Βόλου.

Σε ανακοίνωσή της η 5η Υπε ενημερώνει ότι στον πίνακα δεν είχαν περιληφθεί έντεκα επιτυχόντες της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η 5η ΥΠΕ αναφέρει τα εξής: «Ο «δαίμων» της αντιγραφής αδίκησε το Νομό Μαγνησίας και συγκεκριμένα τη Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ Βόλου, αφού στο κείμενο δεν συμπεριέλαβε 11 θέσεις επιτυχόντων!

Πρόκειται για πέντε θέσεις ειδικότητας ΠΕ ΤΕ Νοσηλευτών και έξι θέσεις ΠΕ του Οικονομικού κλάδου. Αρα συνολικά για τη Ν.Μ.Υ. ΠΕΔΥ Βόλου οι επιτυχόντες του Προγράμματος, ανέρχονται στον αριθμό 20.

Είναι προφανές ότι για τη χθεσινή «αστοχία» της περιγραφής, την ευθύνη αναλαμβάνει πλήρως η υπηρεσία μας, και στο πλαίσιο μιας έντιμης σχέσης που κτίσαμε και διατηρούμε με τα μέσα επικοινωνίας στο σύνολό τους, παρακαλούμε για την αποκατάσταση της πραγματικής εικόνας, που είναι σαφώς καλύτερη της χθεσινής περιγραφής μας.

Επίσης, σε ό,τι αφορά στο «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας» είναι αυτονόητο ότι η κατανομή των διακοσίων (200) προσλήψεων πεντάμηνης διάρκειας θα γίνει με την συνεργασία της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, στη βάση της κάλυψης πραγματικών αναγκών του Ιδρύματος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου