ΤΟΠΙΚΑ

Με Ταυρωπό στη Νεάπολη ο Εθνικός Ολυμπιακός με Ηρακλή Χάλκης στο Βελεστίνο ο Ρήγας

με-ταυρωπό-στη-νεάπολη-ο-εθνικός-ολυμπ-851206

Η 24η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος διεξάγεται σήμερα και Εθνικός Ολυμπιακός και Ρήγας Φεραίος συνεχίζουν εντός έδρας τις υποχρεώσεις τους την ώρα που ο Αστέρας Ριζομύλου απολαμβάνει το ρεπό του
Ο Εθνικός Ολυμπιακός
Με τον Ταυρωπό Καρδίτσας κοντράρεται σήμερα ο Εθνικός Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης και θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ. Οι ερυθρόλευκοι κοιτούν μονάχα την περίπτωση της νίκης και με αυτή τη φιλοσοφία πορεύονται στην ως τώρα μαραθώνια διαδρομή του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα έχουν γνώση των δυσκολιών του σημερινού αγώνα, αφού ο Ταυρωπός θέλει να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να αποφύγει τις ομάδες που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας. Κατά την διάρκεια της 7ης αγωνιστικής οι Βολιώτες περάσαν με διπλό από τον Ταυρωπό με σκορ 2-3. Ο Εθνικός Ολυμπιακός φιγουράρει στην πρώτη θέση με 53 βαθμούς και 17 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες σε σύνολο 21 αγώνων. Ο Ταυρωπός αντίστοιχα είναι η 2η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες, μετρώντας 11 σε 21 παιχνίδια. Η ομάδα της Καρδίτσας μετρά ακόμη 4 νίκες και έξι ισοπαλίες και βρίσκεται στην 15η θέση.
Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι έχουν συμπεριληφθεί οι: Ζαφείρης, .Γεωργαντζιάς, Γιαννακόπουλος, Γκάγκας, Δεναλάβας, Κάιας, Κακαζούκης, Κουβελάς, Ε.Κωστής, Μόσιος, Μουρκάκης, Μπέκος, Μπιτέλης, Ξηροφώτος, Σαχπατζίδης, Τζέκος, Τζορμπατζής, Τσατσαλίδης, Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Π.Κωστής και Κωστόπουλος.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ι.Σωσώνης από την Φθιώτιδα με βοηθούς τους Β.Τσαλίκη και Ε.Κοτσιλίτη που προέρχονται αμφότεροι από τον ίδιο σύνδεσμο.
Ο Ρήγας Φεραίος
Στην έδρα του στο Βελεστίνο αγωνίζεται σήμερα ο Ρήγας Φεραίος με αντίπαλο τον Ηρακλή Χάλκης.
Οι κυανόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στην έδρα τους και με την απουσία του Γρούνα
λόγω τιμωρίας και των Λάτου-Φασούλα λόγω τραυματισμού θα προσπαθήσουν να επιβληθούν εκ νέου των αντιπάλων τους όπως κάνανε και κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου στην Χάλκη επικρατώντας με 0-1. Στα θετικά για τον Λάκη Μπακάλη η επιστροφή από τιμωρία τόσο του Ίττη, όσο και του Κουντούρη, που αμφότεροι θα επιστρέψουν πιθανότατα στο αρχικό σχήμα. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται επίσης οι: Αποστολίδης, Αράπης, Αρσένος, Βέργος, Ζαχαράκης, Θεοχαρόπουλος, Καραπλιάγκος, Λάππας, Λυρίτσης, Μπάτης, Νούσιας, Σπαθής, Τάσσος, Τσιαντής, Χατζηαθανασίου. Ο Ρήγας βρίσκεται σταθερά στην 2η θέση μετρώντας 13 νίκες πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες με 44 βαθμούς απέχοντας όμως μόλις τρεις βαθμούς από τον τρίτο Άρη Αγίου Κωνσταντίνου. Από την άλλη ο Ηρακλής σε 21 παιχνίδια μετρά επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και έντεκα ήττες με συγκομιδή 24βαθμών.
Ο Αστέρας Ριζομύλου
Ρεπό έχει ο Αστέρας Ριζομύλου και συνεχίζει την 25η αντιμετωπίζοντας τον Α.Ο Καρδίτσας την επόμενη Κυριακή εντός έδρας.
Ο Αστέρας αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την καλή πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Ας μην ξεχνάμε πως το σύνολο που έχει στα χέρια του ο Αντώνης Μάνδαλος βρίσκεται για πρώτη φορά στην κατηγορία και στην ουσία αποτελούν νεοφώτιστη ομάδα. Μέσα από την δουλειά η ομάδα από το Ριζόμυλο έχει καταφέρει να καπαρώσει την τέταρτη θέση, όταν αρχικός της στόχος ήταν η παραμονή. Ο Αστέρας σημείωσε την 2η του ισοπαλία στην έδρα του την περασμένη Κυριακή και τώρα κοιτάζει το ματς της 25ης αγωνιστικής μιας και υπάρχει σήμερα ρεπό.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις συναντήσεις:
Κίσσαβος-Φαρκαδόνα ( α ματς 1-0) (Σπύρου Σ. ΣΔΠ Καστοριάς)
Ρήγας-Ηρακλής Χαλκης (1-0) (Αρετόπουλος Α. ΣΔΠ Τρικάλων)
Άρης Αγ. Κων/νου-Ηρακλής Σοφάδων (5-2) (Γαβρίλης Π. ΣΔΠ Αθηνών)
Εθν. Ολυμπιακός-Ταυρωπός (3-2) (Σωσώνης Ι. ΣΔΠ Φθιώτιδας)
Απόλλων Λαρ.-Αχιλλέας Φ. (0-0) (Σκούπρας Ε. ΣΔΠ Κιλκίς)
Α.Ο. Καρδίτσας-Παραληθαίοι (3-1) (Βασίλος Α. ΣΔΠ Λάρισας)
Βελούχι-Φωκικός (1-2) (Τρικαλίδης Ε. ΣΔΠ Γρεβενών)
Νίκαια-Φιλοκτήτης (0-3) (Τίκας Τ. ΣΔΠ Καρδίτσας)
Ρεπό: Αστέρας Ριζομύλου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου