ΤΟΠΙΚΑ

Εμπιστοσύνη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Δήμητρα» εδειξαν με την ψήφο τους οι συνεταιριστές

εμπιστοσύνη-στον-αγροτικό-συνεταιρι-72231

Διεξήχθη προχθές η Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» με θέμα την εκλογή των αντιπροσώπων για τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΣΕΓΕΣ αλλά και την έγκριση του Ισολογισμού της 31.12.2013. Μετά το σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού και με απόλυτη τάξη οι Συνεταίροι εξέλεξαν τους κ.κ. Κουφαλιδάκη Βασίλειο και Σπύρου Σπυρίδωνα ως αντιπροσώπους στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση του Ισολογισμού από τον Ορκωτό Λογιστή ο οποίος απάντησε σε όλες τις απορίες και ερωτήσεις που τέθηκαν από τα μέλη του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου. Επίσης ακολούθησε ψηφοφορία κατά την οποία εγκρίθηκε ο Ισολογισμός με μεγάλη διαφορά με 75 ΝΑΙ και 37 ΟΧΙ .

Μετά τη Γενική Συνέλευση ο Αγροτικός Παραγωγικός Συνεταιρισμός Ν. Αγχιάλου «Η Δήμητρα», σε ανακοίνωσή του τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Επεσε λοιπόν στο κενό η προσπάθεια διάλυσης του Συνεταιρισμού από 3-4 κυρίους που ατυχώς φέρουν τον τίτλο του Συνεταιριστή – μέλους μας οι οποίοι με απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες αλλά και με αποδεδειγμένη υφαρπαγή υπογραφών το προσπάθησαν.

Τα μέλη μας προχθές σε μια πρωτοφανή σε όγκο για τα χρονικά του Συνεταιρισμού Συνέλευση, έδωσαν ηχηρή απάντηση δηλώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι όλοι όσοι θέτουν τον Συνεταιρισμό απέναντι στα συμφέροντά τους θα κληθούν να πληρώσουν το τίμημα. Με αυτόν τον τρόπο επιβράβευσαν για μία ακόμη φορά τις μεγάλες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προέδρου Ιωάννη Κίτσιου ο οποίος επί 23 συναπτά έτη μάχεται για τα συμφέροντα του Συνεταιρισμού σε όλα τα μέτωπα και έχει καταφέρει να φέρει το Συνεταιρισμό σε μία αξιοζήλευτη θέση στο χώρο των Οινοποιητικών επιχειρήσεων».

Τέλος κλείνοντας τη Γ.Σ. ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Ιωάννης Κίτσιος αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την παρουσία τους, κάλεσε ακόμη και αυτούς που καταψήφισαν να συνεργασθούν μαζί του με στόχο να πάει η Οργάνωση μπροστά και να επιλυθούν όλα τα προβλήματα. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι «είναι προς το συμφέρον όλων αλλά και του τόπου αυτή η υπερεκατονταετής Οργάνωση να συνεχίσει να υπάρχει, να παράγει και να απορροφά την παραγωγή των μελών, δίνοντας δουλειά στο προσωπικό της και σε δεκάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αλλά και ζωή στην ίδια την πόλη της Νέας Αγχιάλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου