ΤΟΠΙΚΑ

Ατομα για εποχιακή εργασία ζητάει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου λόγω του αυξημένου όγκου δουλειάς

ατομα-για-εποχιακή-εργασία-ζητάει-ο-αγ-73745

Ατομα να εργαστούν εποχιακά ζητάει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου – Βορείων Σποράδων λόγου του αυξημένου όγκου δουλειάς, εξαιτίας της συγκομιδής των ελαιών. Ειδικότερα, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου και Βορείων Σποράδων με ανακοίνωσή του κάνει γνωστό στους παραγωγούς μέλη του, ότι όσοι επιθυμούν να εργασθούν εποχιακά (Νόμος 4015/2011 άρθρο 16 ) στο Κονσερβοποιείο Ελαιών και στα Ελαιοτριβεία, σύμφωνα με τις ανάγκες του Συνεταιρισμού, να το δηλώσουν άμεσα.

Οσοι επιθυμούν να εργαστούν για το κονσερβοποιείο ελαιών θα πρέπει να καταθέσουν δηλώσεις μελών στη Γραμματεία του Συνεταιρισμού κ. Β Καλαμπόκα στα Ανω Λεχώνια. Μάλιστα η εργασία αφορά τόσο γυναίκες όσο και άντρες. Για το συγκεκριμένο κομμάτι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα παρακάτω τηλέφωνα: 24280 93572 & 93963.

Από την άλλη όσοι επιθυμούν να εργαστούν στο ελαιοτριβείο, θα πρέπει να κατατεθούν δηλώσεις μελών στην Αργαλαστή (στο υποκατάστημα του Συνεταιρισμού) και στον κ. Κ. Σταμούλη. Οι ενδιαφερόμενοι για αυτό το κομμάτι θα μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2423054267 & 6932455138.

Αναλυτικότερα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: Να είναι μέλη του Συνεταιρισμού ή να γίνουν μέλη με την κατάθεση αίτησης εγγραφής, να είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, να είναι ασφαλιστικά ενήμεροι και να έχουν σχετική εμπειρία για τη δουλειά που θα κληθούν να προσφέρουν στο Συνεταιρισμό.

Ολα τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων θα πρέπει να επισυνάπτονται με την κατάθεση της αίτησης για εργασία. Τέλος η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει τοιχοκολληθεί στα γραφεία του Συνεταιρισμού σύμφωνα με το άρθρο 11 του Καταστατικού για να λάβουν γνώση τα μέλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου