ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφή στο γήπεδο

επιστροφή-στο-γήπεδο-851206

Από σήμερα επιστρέφουν και πάλι στις υποχρεώσεις τους οι παίκτες της Νίκης Βόλου μετά το ρεπό για τη γιορτή των Χριστουγέννων. Οι κυανόλευκοι είχαν την ευκαιρία τις περασμένες ημέρες να τις περάσουν μαζί με τις οικογένειές τους και σήμερα θα βρεθούν και πάλι στο γήπεδο, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της επόμενης Κυριακής 4 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Η αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου θα είναι και η τελευταία για τον πρώτο γύρο, θα είναι όμως η πρώτη για τη νέα χρονιά και γι’ αυτό ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί.

Μια ενδεχόμενη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς θα μπορεί να δώσει φτερά στους κυανόλευκους, αφού πέρα από το βαθμολογικό κέρδος θα μπορεί να δώσει στην ομάδα της Νέας Ιωνίας και μια ψυχολογική τόνωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι κυανόλευκοι θα προπονηθούν σήμερα υπό τις οδηγίες των Λάκη Μπακάλη, Κώστα Γρηγοριάδη και Γιώργου Λίταινα. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 11 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Παντελής Μαγουλάς και μοναδικά προβλήματα τραυματιών είναι αυτά των Ροντρίγκο Μπένγκουα και Θοδωρή Μητράκα. Αύριο οι κυανόλευκοι θα υποβληθούν τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, σε εργομετρικές εξετάσεις, ενώ για την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου θα έχουν ρεπό.

Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή, με την ομάδα της Νέας Ιωνίας να έχει δηλώσει ως έδρα το Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο οποίο επιστρέφουν μετά από τον αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική, όταν με τη Λαμία είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι δίχως τέρματα. Με την αναμέτρηση αυτή για την 17η αγωνιστική πέφτει η αυλαία του Α’ γύρου. Ο δεύτερος γύρος ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου με την αναμέτρηση Νίκης Βόλου-Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Ενσταση για το ματς της Κατερίνης
Μέχρι στιγμής η Νίκη καταλαμβάνει την 8η θέση με 20 βαθμούς σε 16 αγώνες, μετρώντας πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Περιμένει όμως και την εκδίκαση της υπόθεσης για το ματς με την Ενωση Θράκης, από την οποία αναμένεται να πάρει τους βαθμούς της νίκης στα χαρτιά και έτσι να φθάσει τους 22.
Η υπόθεση θα εκδικαστεί στα μέσα Γενάρη, ενώ βαθμούς στα χαρτιά θα κυνηγήσουν οι κυανόλευκοι και για το ματς με τον Εθνικό Κατερίνης, στο οποίο και είχαν ηττηθεί με 4-1 για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την ένσταση η ομάδα της Κατερίνης είχε χρησιμοποιήσει αντικανονικά ποδοσφαιριστές,
κάτι που είχε πέσει στην αντίληψη άλλης ομάδας που διεκδικεί επίσης στα χαρτιά τους βαθμούς. Το δρόμο αυτό ακολούθησε και η Νίκη, είναι όμως πολύ δύσκολο να πάρει τους βαθμούς, αφού η ένσταση ίσως χαρακτηριστεί εκπρόθεσμη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου