ΤΟΠΙΚΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη βραδιά των καλλιστείων ξεκίνησε!

η-αντίστροφη-μέτρηση-για-την-μεγάλη-βρ-84679

Την Πέμπτη 9 Οκτωμβρίου στο Valis Resort και ώρα 21:30 ο μεγάλος τελικός ξεκινά με πανέμορφες παρουσίες και πολλές εκπλήξεις.

Οι 12 διαγωνιζόμενες που κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στον τελικό του διαγωνισμού βρίσκονται ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να είναι όλα άψογα.
Το παρών θα δώσουν η Αντιγόνη Αμπαδά Miss Best Image Model of the World 2013, η Μις Κύπρος 2012 Γεωργία Γεωργίου την οποία παρακολουθούσαμε απο το κανάλι του ALPHA το καλοκαίρι μέσα απο την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και πολλοί ακόμη καλεσμένοι.

Παρουσιάστρια της βραδιάς είναι η ραδιοφωνική παραγωγός Φωτεινή Κασσίδη από τον Power 100,2 και η Αναστασία Σιδηροπούλου Miss Teen World 2011.

Τις υποψήφιες θα ντύσει με υψηλής ραπτικής φορέματα αλλά και cocktail dresses η γνωστή σχεδιάστρια από την Θεσσαλονίκη, Έλενα Δραγώνα .Η ιταλική εταιρεία Yamamay και συγκεκριμένα το κατάστημα της κ. Μαρίνας Μπασδάνη θα ντύσει τις 12 φιναλίστ με εκπληκτικά μονόχρωμα μαγιό .

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του οπτικοακουστικού υλικού και των φωτογραφήσεων έχει αναλάβει το K Pixel Studio με τους Κωνσταντίνο Καψαλά & Αθανασία Ξαφάρα σε συνεργασία με τον φωτογράφο Νικόλα Χρυσό .Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Βασίλης Κουβάκης από τον Kiss Fm.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου