ΤΟΠΙΚΑ

Για αποτέλεσμα στα Γρεβενά

για-αποτέλεσμα-στα-γρεβενά-851206

Από τα Γρεβενά καλείται να περάσει σήμερα η Νίκη, προκειμένου να κάνει ήρεμα Χριστούγεννα και να μπορεί να αντιμετωπίζει με περισσότερη αισιοδοξία το 2009 και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης τον τοπικό Πυρσό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και, παρά τις σημαντικές απουσίες, ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να επιστρέψουν το βράδυ στη Νέα Ιωνία με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές τους.
Η Νίκη μετά τις ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα, που προήλθαν από αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων που έδωσαν βαθμούς σε Αναγέννηση Σερρών και Πυρσό Γρεβενών, βρίσκεται πλέον στη δέκατη θέση. Βέβαια οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν ότι οι προσπάθειές τους θα δικαιωθούν και στις 16 Ιανουαρίου θα προσθέσουν και αυτοί με τη σειρά τους δυο υπερπολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της κυανόλευκης ομάδας από την ένσταση για τον αγώνα με την Ενωση Θράκης, δίνοντας την ανάλογη βαθμολογική ώθηση. Για να έχουν αξία όμως όλες οι προσπάθειες της νομικής υπηρεσίας, θα πρέπει και οι ποδοσφαιριστές μέσα από το γήπεδο να πάρουν μέχρι τότε τους πόντους που χρειάζονται από τα παιχνίδια που ακολουθούν. Αρχής γενομένης από το σημερινό ματς το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες κι αν δεν καταφέρει το απόλυτο των βαθμών, τότε να φύγει τουλάχιστον με το θετικό αποτέλεσμα.
Βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι ζήτησε όλη την εβδομάδα το τεχνικό τιμ από τους ποδοσφαιριστές του, μια και η αμυντική λειτουργία, τουλάχιστον στο τελευταίο ματς, έδειξε αναμφίβολα βελτιωμένη. Ενα άλλο σημείο που πρέπει να προσέξουν οι κυανόλευκοι, είναι να μην αιφνιδιαστούν και δεχτούν γρήγορο γκολ, ένα αρνητικό γεγονός που επαναλαμβάνεται σε κάθε εκτός έδρας ματς που έχουν ηττηθεί…
Τα προβλήματα είναι πολλά και αυτή την Κυριακή για τον Λεωνίδα Γαρδικιώτη. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Μητράκας, Μπένγκουα και Χατζηκωνσταντίνου, ο ανέτοιμος Δερμητζόγλου, ο στρατευμένος Τσεκετσίδης και ο τιμωρημένος Μωυσίδης. Η μοναδική αλλαγή που αναμένεται να κάνει ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός στη βασική ενδεκάδα, σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Μακεδονικό αφορά στο χώρο της μεσαίας γραμμής και στην επιστροφή του Λιάρου στα αμυντικά χαφ αντί του Κωνσταντινίδη.
Ο πολύ καλός και την περασμένη Κυριακή Νάνι αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία και στην τετράδα της άμυνας θα τοποθετηθούν στις δυο πλευρές ο Χουστουλάκης και ο Καριώτης, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Σέντερ μπακ θα είναι οι Μακράκης και Σωτρίνης, ενώ στο κέντρο με ανασταλτικά κυρίως καθήκοντα θα βρίσκονται οι Μάγγος και Λιάρος, αν και ο πρώτος διαθέτει πολλές δυνατότητες και στο δημιουργικό κομμάτι. Από κει και πέρα ο Ριβελίνο θα αγωνιστεί πίσω από τον προωθημένο στην επίθεση Αστράουσκας, ενώ οι Βούλγαρης και Κανελλόπουλος θα καλύψουν τις δυο πλευρές σε μια ενδεχόμενη 4-5-1.
Ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης έχει ετοιμοπόλεμους στην διάθεσή του τους: Νάνι, Καντιμοίρη, Καριώτη, Κωνσταντινίδη, Σωτρίνη, Μακράκη, Τσερέπι, Κρούτι, Χουστουλάκη, Μάγγο, Ριβελίνο, Βούλγαρη, Κανελλόπουλο, Αστράουσκας, Λιάρο και Γουνελά.

Ο ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής βρίσκεται ο Πυρσός Γρεβενών, μετά τους τρεις βαθμούς που πήρε στα χαρτιά μέσα στην εβδομάδα από την ένσταση που κέρδισε για τον αγώνα με την Ενωση Θράκης. Οι σημερινοί γηπεδούχοι που προέρχονται από ήττα κόντρα στον Παναιτωλικό βρίσκονται δύο βαθμούς απόσταση από τους κυανόλευκους και αισιοδοξούν ότι σήμερα θα αυξήσουν τη διαφορά. Η μοναδική ήττα που έχει στο παθητικό του ο Πυρσός στην έδρα του είναι από τον Θερμαϊκό, ενώ ισοπαλίες παραχώρησε στην Αναγέννηση Αρτας και στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Από κει και πέρα έχει κερδίσει στα Γρεβενά τον Φωκικό, τη Ζάκυνθο, τον Εθνικό Φιλιππιάδας και τον Μακεδονικό. Στην ομάδα αγωνίζεται και ο πρώην κυανόλευκος Γιώργος Μπουτογιάννης, που φόρεσε στο περσινό πρωτάθλημα την φανέλα της ομάδας της Νέας Ιωνίας.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ -16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Δημοτικό Γρεβενών
Ωρα: 15.00
Διαιτητής: Αν. Λαζαρίδης (Κιλκίς)
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
24.ΨΩΜΙΑΔΗΣ 1.ΝΑΝΙ
2.ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ 4.ΚΑΡΙΩΤΗΣ
4.ΜΠΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 5.ΣΩΤΡΙΝΗΣ
5.ΣΑΜΑΡΑΣ 16.ΜΑΚΡΑΚΗΣ
6.ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ 21.ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗΣ
8.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 2.ΛΙΑΡΟΣ
10.ΣΑΝΧΟΥΡΧΟ 18.ΜΑΓΓΟΣ
19.ΤΖΙΟΚΑΣ 23.ΡΙΒΕΛΙΝΟ
21.ΝΑΚΑΣ 7.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
9.ΓΕΛΟΒΑΤΣ 9.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
33.ΒΕΛΩΝΗΣ 24.ΑΣΤΡΑΟΥΣΚΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:
Ν. ΚΕΧΑΓΙΑΣ Λ. ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου